Društvo

Menadžerski tim kompanije Voli donira 10.000 eura

Kompanija Voli

Menadžerski tim kompanije Voli, koji broji dvanaest članova, donira Nacionalnom koordinacionom timu za borbu protiv zaraznih bolesti 10.000 eura.

“Briga o građanima Crne Gore i našim radnicima za nas predstavlja veliku odgovornost. U duhu poslovanja kompanije Voli, kao i naše lične opredeljenosti je briga o društvenoj zajednici u kojoj živimo i radimo. Kao menadžmet koji je dao doprinos stvaranju najveće crnogorske kompanije, sa posebnim emocijama želimo da budemo dio humane misije, sada kada je to najpotrebnijeImajući u vidu navedeno, uplatili smo donaciju NKT u iznosu od 10.000 eura”, poručuju oni.

Menadžerski tim kompanije Voli, koji broji dvanaest članova, donira Nacionalnom koordinacionom timu za borbu protiv zaraznih bolesti 10.000 eura

Ovom prilikom upućuju duboku zahvalnost zdravstvenim radnicima, pripadnicima svih službi koji u ovom dramatičnom momentu brinu o građanima Crne Gore, kao i njihovim radnicima, koji su “nas kao i nebrojeno puta do sada učinili ponosnim.”

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
MINAGavriloGigiAnonimus
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
MINA
Gost
MINA

Sto bi Crna Gora radila da nema Voli? Svi zaposleni su profesionalni i korektni,i sto je najvaznije imaju sve ,za svakoga.

Gavrilo
Gost
Gavrilo

A dobili 100 000 za pakete od NKT. Sjajno bas

Gigi
Gost
Gigi

Pretrgli su se.

Anonimus
Gost
Anonimus

Koliki vam je promet ovijeg dana, ide dobro a?

Send this to a friend