Društvo

MEP: Novi članovi Savjeta EKIP-a da budu izabrani nakon izmjena i dopuna zakona i njihove usklađenosti sa evropskim normama

Vlada

U vezi sa najavljenim glasanjem o izboru članova Savjeta Agencije za elektonske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP), Ministarstvo evropskih poslova (MEP) podsjeća da je usklađenost naših politika sa evropskim standardima i obavezama od presudnog značaja za naš proces integracija.

“S tim u vezi, javnost želimo da obavijestimo da smo i na nedavnim sastancima naše EU partnere upoznali sa kompleksnošću trenutnog stanja u EKIP-u, ali i tom prilikom se saglasili da novi članovi Savjeta budu izabrani nakon izmjena i dopuna domaćih izvora prava i njihove usklađenosti sa evropskim normama. Rad na novom tekstu je u toku i u nadležnosti Ministarstva ekonomskog razvoja. Još jednom napominjemo da smo svjesni da će ovo u kratkom roku otežati rad Agencije, ali vjerujemo da ćemo, nakon izbora Savjeta u skladu sa novom pravnom regulativom, doći u poziciju da imamo trajnije i kvalitetnije rješenje”, saopšteno je iz MEP.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
MikaaaDraganicaKući
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Draganica
Gost
Draganica

Odlično, nako tako.

Mikaaa
Gost
Mikaaa

Odlično, malo se radi a puno prima a još bolovanja
Neće moci tako

Kući
Gost
Kući

Draganice, kako je?

Send this to a friend