Društvo

Mihailo: Manipuliše se sa datumima smrti Amfilohija i Irineja u nacionalističke svrhe

Mitropolit Crnogorske pravoslavne crkve Mihailo optužio je politikante da su pokušali da instrumentalizuju smrt vladike Amfilohija i patrijarha Irineja, upokojenih od posljedica zaraze kovidom, i to u nacionalističke svrhe, na duboko nepravoslavan način.

“Kad će Gospod i koga prizvati k sebi nije u našoj moći da sudimo. Bog sami to zna i mi smo tu nemoćni. Zato sam zapanjen i žalostan, što zbog manipulacija koje su se nedavno činile s vjerujućim koji su se pozivali na masovne vjerske skupove, što zbog manipulacija s datumima smrti mitropolita srpske crkve u Crnoj Gori Amfilohija i njenoga patrijarha Irineja”, kazao je mitropolit Mihailo.

Tako se, ističe on, s vjernicima manipuliše na dva načina.

“Prvi: oni koji su tvrdili da se na vjerskim skupovima ne može zaraziti kovidom, manipulisali su vjerujućima u političke svrhe, ne vodeći računa o njihovom zdravlju, samo da bi se na avgustovskim izborima dokopali vlasti, i dokopali su se. Vjernici su dovođeni u smrtnu opasnost, nanošena štetu našoj pravoslavnoj vjeri i sablažnjavana je javnost. Jer su neodgovorni i zlonamjerni uvjeravali vjernike, ne samo da se korona virusom ne mogu zaraziti na masovnim vjerskim skupovima ukoliko imaju vjeru, nego i da se ne mogu zaraziti ukoliko se pričešćuju istom pričesnom kašičicom”, kazao je Mihailo.

Nažalost, dodaje, smrti srpskoga mitropolita Amfilohija i patrijarha Irineja, pokazale su i dokazale da o tome ne odlučuju ni visoki ni niži klirici, a posebno ne političari, nego je odluka u božjim rukama.

Kako je dodao Mihailo, drugi način manipulacije, kao i prvi za svaku je osudu.

“Tim politikantima nije bilo dovoljno što su nezakonitim i neodgovornim odnosom prema mjerama NKT-a izazvali više smrtnih slučajeva, nego su pokušali i da instrumentalizuju smrt vladike Amfilohija i patrijarha Irineja, upokojenih od posljedica zaraze kovidom, i to u nacionalističke svrhe, na duboko nepravoslavan način”, ističe Mihailo.

On dalje navodi da se smrt pokojnoga mitropolita Amfilohija koji je umro 29. oktobra krila samo da bi udesili da objave da je umro 31. oktobra, na dan kad se svojevremeno predstavio Sveti Petar Cetinjski.

“Preduhitrli su ih mediji koji su objavili njegovu smrt istoga trena, i doveli ih u nezgodan položaj, pa su kao datum smrti uzeli naredni dan”, navodi mitropolit Mihailo.

Prema njegovim riječima, i sa patrijarhom Irinejem koji je umro 19. novembra je isti slučaj.

“Pokušali su da sakriju datum smrti da bi je povezali s Aranđelovdanom 21. novembra, ali su ih i u ovome slučaju mediji preduhitrili, i prislili da objave smrt, i u ovom slučaju s danom zakašnjenja. Sve ovo s ciljem da njihovu smrt povežu s ova dva važna crkvena datuma i tumače kao božju milost koja se izliva, posebno na ovu dvojicu visokih klirika, koji se tako tobože preporučuju za svetitelje. Već su objavili da kao i Grci i Crnogorci imaju tri jerarha: Svetoga Petra Cetinskoga, Njegoša i vladiku Amfilohija, iako ovome trećemu  nije mjesto među crnogorskim jerarsima. Jer su kao umrli istoga dana što je navodno krunski dokaz posebne božje milosti koja se izliva na Srpsku crkvu u Crnoj Gori i njene čelnike”, navodi Mihailo.

On poziva i moli nerazumne i neodgovorne prema pravoslavnoj vjeri da se urazume i “ne dovode u vezu što se ne može dovesti, da ne šire sablazan među vjerujućim da narod ne bi otpadao od vjere naše pravoslavne”.

“Neka se śete riječi iz Svetoga Pisma: “Vjera tvoja pomože ti, ali vjera bez djela ne pomaže nikome”, zaključio je Mihailo.

126

avatar
1000
63
63
0
 
91
AleksandraGroneIvanaJeremija KrstićBranka
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Grone
Gost
Grone

Tako je Mitropolite Mihailo.Tako fin tako blag čovjek ali danas to nije moderno.Časti i poštenja sve manje u našoj CG zahvaljujući pogotovo ovim pro-turbo Srbima.Oni ne vole ljubav iskrenost čast mir itd.Kod njih je sve ubit ćemo zaklat ćemo ko sa njima neće,mržnja jad i bijeda

Milojko Dukljan
Gost
Milojko Dukljan

Zivio Mihajlo, istinski mitropolit Crne Gore!

Posmatrac
Gost
Posmatrac

Nije bio dan za teorije zavere i prepostavke tajming mu nije dobar. No aj sad.. Ipak je svesteno lice. Videli smo kako je sire i uze okruzenje reagovalo mislim na ljude koji su na polozaju

Bokelj
Gost
Bokelj

ovaj o datumima, pa on cestita uskrs u januar

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

bolje da čestita uskrs u januaru nego da bača kletve i priziva rat!!

Vincenzo
Gost
Vincenzo

Mitropolit Mihailo je olicenje Crne Gore i jedan od rijetkih kojim se velika vecina Crnogoraca danas iskreno ponosi. On je glas razuma i promoter tradicionalnih vrlina po kojima su Crnogorci bili vazda prepoznati. Njegov Crnogorski jezik je bezprekoran i nesto sto mene licno najvise privlaci. Ohrabrujuce je it da je on na ovom web site-u kao takav potpuno prihvacen, sto… Više »

Max
Gost
Max

E on je bas oličenje vas “većine “u CG…hahahahaha,mira tacnoje nisi mogao reci hahaaaha

Slovoljubve
Gost
Slovoljubve

Vincenco sa Cetinja, pridjev se pise malim slovom.

vojvodina
Gost
vojvodina

To uz srbijanski ide malo slovo a uz Crnu Goru vazda velje … ka sve Crnogorsko .

D.D
Gost
D.D

Hahaha ti mozga nemas,velika vecina 200 vjernika u cg od toga 50-60 islamske vjeroispovijesti,nebi oni,ali politika naredila

Загор
Gost
Загор

Ја се редовно молим да овај Михаило поживи што дуже.

Загор
Gost
Загор

Погодите зашто?

Mitar
Gost
Mitar

Tako je jedini mitropolite nas crnogorski!

Borko
Gost
Borko

Bog je na tvojoj strani što se dokazuje nekim situacijama. Džaba im laži i lažna istorija. Sve pokušavaju da namjeste. Svi znaju to a to nije iskrena vjera. Polako će sve doći na svoje mjesto samo se treba moliti bogu za mir i blagostanje i za čistu vjeru poštujući i druge vjere. I samo tako ćemo biti jači i pobijediti… Više »

KLM
Gost
KLM

Bog je veliki ali nemoze sve sam

Milivoje
Gost
Milivoje

Nije tebi lako prijatelju. Dovoljno, ne zavredjuješ više…

Fortuna
Gost
Fortuna

Koliko godinama cekamo da se odobre crnogorske crkve koje su u nasoj PROSLOSTI POSTOJALE ali SPC crkvi to neodgovara

Samo gledam
Gost
Samo gledam

Da se odobre ? Pazi da rusija ne odobri 😉

Fortuna
Gost
Fortuna

Mitropolite Mihailo treba po Crnoj Gori otvoriti I sagraditi sto vise CRNOGORSKIH CRKVI, dako vise I mi CRNOGORCI dobijemo mjesto dje se mozemo BOGU POMOLITI___cemu vakat tome I vrijeme

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Ako se iskreno molimo, mozemo I na livadi…. E moj ti…

Mongro
Gost
Mongro

Mi imamo svoje crkve nego se firma spc uselila!

Nikopolje
Gost
Nikopolje

Ti si bio i ostao gospodin i neka se zna da boga ima i da je veliki veci mnogo nego sto zlotvori misle

MUHAMEDANAC
Gost
MUHAMEDANAC

ovog covijeka postujem i cijenim iz dna duse covijek o kome mozes samo lijepu rijec reci

crna gora
Gost
crna gora

zivio nam mitropolite

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Isprati Mihailo sve ljute pritivnike.

Aleksandra
Gost
Aleksandra

A bas su ljuti Srbi, ne budi smijesan…. oko nas mnogo vecih opasnosti

Mims
Gost
Mims

Zivjeo nam Mitropolite , uz tebe smo mudrog i razumnog ima nas i podrzacemo te ❤️ Cg u srcu

Murat
Gost
Murat

Jako pametan čovjek. Pravi predstavnik svoje vjere kojeg svi cijene. Imate podršku svih muslimana i bošnjaka. Svi vas poštuju i cijene. Svaka čast. Od vas mogu puno toga da nauče.

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Murate, kad ti ospore vjeru- pitacu te… i katolike isto. To Vazi za sve, sporni zakon.

Murat
Gost
Murat

Prije dolaska mitropolita amfilohija na vlasti u spc u crnoj gori pod spc je bilo 18 zapošljenih sveštenih lica u svega 6 crkava. Danas spc broji preko 900 zapošljenih sveštenih lica u 79 crkava. Ko je od koga otimao? Što se tiče džamija samo u podgorici je bilo 6 džamija od kojih su ostale samo 2. Oduzimanja je zemlja,premješana groblja… Više »

Murat
Gost
Murat

A ja kao bošnjak dao bih zemlju za izgradnju crkve ali samo crnogorskoj crkv samo gospodinu mitropolitu MIHAILU

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Procitaj zakon.

Ivana
Gost
Ivana

To ti vidi sa svojim muslimanima zašto se nisu više posvetili gradjenju dzamija i td, gledaj u svoje dvorište i ne budi ljubomoran niko tebe ne sprečava tj vas da i vi gradite i budete posvećeni svojoj vjeri. Znači tebi je krivo što su se crkve izgradile, evo da ne gradimo da bi ste vi bili zadovoljno, ma nemoj. Smetao… Više »

Petrovic
Gost
Petrovic

Svi su Crnogorci ponos I sa vama

Borko
Gost
Borko

Kakav “vladika”, takvi i sljedbenici. Pametnom dovoljno.

Nikopolje
Gost
Nikopolje

Ti tvoji su pravi osim srba necuh nijednu rijec hvale ajde vozi

Borko
Gost
Borko

Tacka, zarez, veliko slovo… e “junace” o tom ti i pricam.

Osvježilo
Gost
Osvježilo

Uvijek umjerene i zdravorazumske izjave. Nema kletvi, vudu mađija, otpadanja mesa, nazivanja građana pasjim nakotima, kopiladima i ostalog paganstva.

Ćipur
Gost
Ćipur

Siguran sam da se duboko u sebi, posrbice uvijek slažu s mitropolitom Mihajlom.

Sandra
Gost
Sandra

Nisam vjernik i ne idem u crkvu ali ovaj covjek je za jednog popa umjeren i realan..

Lisboa
Gost
Lisboa

Ali si bot…dodaj.
Odnosno od desetine komentara koje pošalješ sa različitim Nik- imenima.. pogledaj malo prineslanja… jer kada staviš ŽENSKO. Ime piši u ŽENSKOM rodu, teže te provale.
Znam, hoćeš za što kraći period što više da pošalješ…

CGuSrcu
Gost
CGuSrcu

Oli mi rec Lisboa, sto je to netacno ili lose rekao mitropolit Mihailo?

Sandra
Gost
Sandra

Sto me naśekira, đaole…🤭🤭🤭

Perica
Gost
Perica

Teoretičari zavjere.

Branka
Gost
Branka

Mitropolite naš, kao i uvijek, istinite i odmjerene riječi. Da nam još dugo živiš i da nas okupljaš u pravoj pravoslavnoj vjeri.

Rajan
Gost
Rajan

Okadi se Banjo , kao I kucu dje zivis…

Marko
Gost
Marko

I ti trebo. Ljubi brata svoga rece Isus.

Branka
Gost
Branka

Rajan
Mnogo vas iritira prava pravoslavna vjera. I Mitropolit crnogorske pravoslavne crkve. Odavno je rečeno :”kad nemaš argumenata, vrijeđaj protivnika”.

Rajan
Gost
Rajan

Zar ti je uvreda okaditi se Branka…..

istina je jedna
Gost
istina je jedna

Tako govori pravi hrišćanin. Istinu, i samo istinu. Živio!

Rajan
Gost
Rajan

No coment

Tajfun
Gost
Tajfun

Moj dragi Mitropolite,Risto je svojim velikim radom 30 godina u Crnoj Gori stvorio SVETISAVSKU SEKTU,na zalost ti ljudi su zavedeni,vrato ih je u 14 vijek(vrijeme procesija,kad je narod isao za popvima),sve su nase komsije i braca,sa kojima moramo zivjeti.

Rade007
Gost
Rade007

Svaka ti je na mjesto vladiko

Ljubo
Gost
Ljubo

Presvijetli VLADIKO sve ste u pravu

Nikat vise
Gost
Nikat vise

Djed mraz

Jeremija Krstić
Gost
Jeremija Krstić

Kakav bre deda mraz,ne plašite decu sa ovim čovekom.Sramota je bilo koga naružiti i sprdati se.Srbin sam ali ne želim nikog da vređam.Ostavite čoveka na miru.Ako je dobar Crnogorcima,dobar je i meni.

Profesor
Gost
Profesor

Kojeg si ti datuma planirao?

istina je jedna
Gost
istina je jedna

Bog planira, a ti usmjeri svoje želje prema pravdi i istini, radi tebe, da se ne kaješ, kad tad.

mrkela
Gost
mrkela

Presvijetli vladiko naš i tvoj je manastir crnogorski cetinjski i u njega ćeš stolovati a sada se kroz njega šetaju srbijanci . To se više trpljeti ne može !

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Gdje si ti iznikao?! Svi svjestenici spc u kod nas su Crnogorci, rodjeni ovdje…! Provjerite! Sta lupate ko budale

Branka
Gost
Branka

Aleksandra
Ako iko lupeta kao budala to si ti. Sveštenici SPC koji su u Crnoj Gori su većinom i drugih država i borave u Crnoj Gori ilegalno. Ti to odlično znaš. Ali zbog svoje mržnje prema Crnoj Gori i Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi izmišljate svakakve laži. Možda si plaćena za to a možda samo mrziš. U svakom slučaju jadno i bijedno.

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Ne mogu da mrzim grobove djeda, pradjeda i oca. Rodom Šavnik. Kako svoju krv da mrzim? Mene je zanimalo- pa sam nasla da je on Srpski Raspop, kao I podatak da su bukvalno svi svestenici – Crnogorci. Pogledajte i Vi Branka. Pozdrav

Kurjak
Gost
Kurjak

Čovjeka ne volim ali je sve ovo istina,i onda se ba nebu pojavi krst,slece golub na grob….

Hernan
Gost
Hernan

A zašto ga ne voliš ? Je li ti nešto skrivao ili slagao slučajno ?

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Zato sto je SRPSKI RASPOP..! Ima Crna Gora boljih ljudi….!!!

mrkela
Gost
mrkela

Ne damo crnogorske svetinje Crnogorcima, to je parola litijaša a to je fašizam .

Marko
Gost
Marko

Pusti ih nece jos dugo.

petar
Gost
petar

Kako je dubokouman ovaj covjek 😉

Boka
Gost
Boka

Jes’ ,krasan je. Blesa

Hernan
Gost
Hernan

A što Bleda ? Argumentuje makar jednim dokazom,nesrećo zavedena.

Hernan
Gost
Hernan

*Bleda *argumentuj

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Srpski raspop. Dovoljno.

Komitacg
Gost
Komitacg

Ja ne volim Mihaila!Ja sam da Vladika bude Lav Lajovic,nekako ima mi mocno ime!Steta sto su se posvadjali!

Posmatrač
Gost
Posmatrač

Bravo vladiko!

Hogar
Gost
Hogar

Kad laž potraje ona postaje “sveta istina”,ona koja se ne preispituje i u koju se ne sumnja,barem što se priprostog,neukog svijeta tiče.etih
Kriminalna SPC sekta nema premca kad se radi o stvaranju tih “svetih istina” za priprost,neuki svijet.

Soko
Gost
Soko

Mnogo su gresni obojica Bog da im grijehe prosti

evo se krstim
Gost
evo se krstim

sve im je lažavina, od prahistorije

Brankokockica
Gost
Brankokockica

Čitava srpska istorija je naštelovana i sve drugo sto se dovodi sa crkvom !! Sve je laž !!

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Ajde branko skockaj jos malo glavu, pa opet pisi… Koliko zavisti, zlobe, pakosti u ljudima.

Hernan
Gost
Hernan

Jaki su ti argumenti Alex. Boli vas istina,kao vazda. Jedino je žalosno što trećina CG slijedi klero-fašističku politiku,prijeteći bezbjednosti građanske CG. Izazvali ste tri rata u novijoj istoriji,sve izgubili i dalje srljate!

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Hernan ma zabole ih ahahaghhahahahaaa

MNE
Gost
MNE

“ahahaghhahahahaaa”
Pokusaj sa logopedom prvo, mozda ti on pomogne, mada sumnjam, prje ce bit da je slucaj za psihijatriju.
Mislim “ahahaghhahahahaaa” “ahahaghhahahahaaa”…

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Argumenata koliko hoces, ali moderatori brisu….

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Srpska posla !!!!!

Terra nova
Gost
Terra nova

Bože ubrani što su ti manipulatori sposobni sve da naprave. Za njih ne važi ona iz Biblije: ne kradi, ne laži, ne svjedoči lažno…

BivšiEvropljan
Gost
BivšiEvropljan

Vladiko, javljaj nam se što je moguće češće u ovim uslovima pandemije. Nadam se brzoj vakcini pa da bez straha po zdravlje naših starih održavamo skupove vjernika Crnogorske pravoslavne crkve. Ako nema naše crkve u Podgorici, može i na livadi to nije bitno pa neka bude na obraz dosadašnjoj vlasti i braći srbima što nemamo u Podgorici ni 2 kvadrata… Više »

Hernan
Gost
Hernan

Pokrenuti inicijativu za izgradnju hrama CPC. Skupila bi se sredstva u rekordno kratkom roku,siguran sam! Dosta je bilo okupatorskoga popovski ga orgijanja po CG! POKAŽI MI DA NAS IMA I DA SMO SVJESNI KOJA JE NAŠA CRKVA! AUTOKEFALNA,okupirana i opljačkana nemilih godina 1918.-1921.!

Hernan
Gost
Hernan

*greške u kucanju su zbog telefona,ne mogu stalno ispravljati😁

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Hernan eee da si samo u kucanju napravio greske ahahahahahahaaaaa

Branka
Gost
Branka

Crkveni kmer. Opet laprdaš!

Ide vuk
Gost
Ide vuk

Vratiti naše crkve našoj CPC. Ne ostavljati njima, kao da su ih oni gradili.

Vanila
Gost
Vanila

Sve je istina!

Atos
Gost
Atos

Ako je bilo onih koji se pitaju zašto ovoga niko ne priznaje

Hernan
Gost
Hernan

Ooo,i te kako nas ima! Pa nije on negatora slobodarskog a CG naroda i države,na zdravlje njemu! Bila je CPC Autokefalna i biće opet ! SPC je okupatorska sekta,ogrezla u laži i manipulacijama! Samo prolaze kod priprostoga življa,kojega je,na žalost,dosta,oko 30%

ESAD OD DUKLJE
Gost
ESAD OD DUKLJE

Postovanje! Mitropolite, istinu koju govorite oni ne razumiju. Cak i Dobrica Ćosic je to priznao, u knizi, lazu da bi postojali, laz je u njihovim genima. To sto rade u ovoj epidemiji, nijeli to samomorstvo. Samo za par meseci, koliko je umrlo visokih duznosnika SPC. NEKA SE MALO ZABRINU.

Hernan
Gost
Hernan

Jes,kad bi imali inteligencije da se zabrinuo. E moj Esade,ne znamo mi đe živimo. Ovoliko primitivizma i gluposti nema niže,garantujem!

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Dobri nas Vladika, kao da mi to nevidimo…..

Podgoričanka
Gost
Podgoričanka

Zna narod sve to, bar onaj dio naroda koji još uvijek razmišlja svojom glavom.

MNE
Gost
MNE

Vjecita podjela i vjecita smetnja u civilizacijskom napretku i razvoju,
odnos snaga izmedju onih koji misle svojom glavom i onih drugih.
Religije i autoritarne vlasti vjecito igraju na tu kartu.

Njanjanja
Gost
Njanjanja

E kakav si ti gospodin. Ne kazes puno al kad kazes sve je na mjestu. Da si ziv i zdrav

Idea
Gost
Idea

Potpuno si,nego je cilj samo da se obmane primitivni narod,kako su to bili sveti ljudi,a za par decenija ljudi ce ih pretvoriti u svece.

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Pa ovo govori sve o njima. I smrt preokrecu da bi se proglasili svecima.
Oni se i Isusu suprostavljaju.
Zaboravice se brzo. Ko da ih nije ni bilo.

Dule66
Gost
Dule66

E da samo datume manipulišu, nego narodu peru mozak. Mada nemaju što da isperu kada smo tako necivilizirani

Aleksandra
Gost
Aleksandra

Imate li vi druge teme sem Srba..? Da li ste normalni?!?

calovic🐕‍🦺🐕
Gost
calovic🐕‍🦺🐕

hvala Vladiko , kao i vazda svaka rijec na mjestu . mada nas stvarno nije briga sta radi srpski svet . nek se sahrajuju i umiru kad oce vec su narod izmanipulisali .

Nekotamo
Gost
Nekotamo

Свијет ваљда црногорце одлазећи власти

Klop
Gost
Klop

Dzabe kad oni ne vide , dobri pope. To je zatrovano nacionalizmom svih ovih godina. Potpaljuju ih obmanjuju, zato im je mrznja prema svemu sto nije srpsko na prvom mjestu kad je definicija njihove vjere i nacin raspoznavanja u svijetu.Pa i Isusa bi mrzjeli, kad bi se pojavio palestinac medju njima. Nista od hriscsnstva nemaju, samo su predmet i glavno… Više »

Hernan
Gost
Hernan

Jes,slažem se Klope. Samo je muka što takve kreature trenutno vladaju(vladaće) CG?! Kakav apsurd,kakvo posrnuće,kakav civilizacijski poraz! Ruga nam se sav svijet,do koga su došle info o našim jadima,većim od korone…

Mali Budo
Gost
Mali Budo

Imas li koronu
Dje ti je maska
😁

Atos
Gost
Atos

Ovo priča otvoreno bez stida, onda se sjetimo da je “raspop” i bude sve jasno

Dux
Gost
Dux

Nevjernici urazumite gresnike,ko ovoga festadjuna pusta u javnost pobogu

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

svi znaju da je to tako.
manipulisanje i izvrtanje.
time se bave sanu/spc.

Brdjanin
Gost
Brdjanin

Samostalna crkva ima Patrijarha i to je vrlo jednostavno. Crna Gora nikad nije imala Patrijarha vec Mitropolite sto znaci da je nemoguce da je ikad crkva bila samostalna. A Mihailo je rascinjeni srpski pop i to vam ne smeta?

istina je jedna
Gost
istina je jedna

Brđanine, ajde, da te zamolim, pročitaj nešto o ovome što si napisao. Budi toliko pošten prema sebi i pročitaj o Crnogorskoj pravoslavnoj crkvi i grijehu koji je učinjen nad njom. Ako si hrišćanin!

Marko BDdelmore
Gost
Marko BDdelmore

Najaca,najpriznatija grcka crkva nema patrijatha.Edukuj se malo,nije sva istina u knjigama SPC i SANU,kako rece njijov otac nacije Dobrica Cosic,citiram”srbi lazu da bi postojali,laz je u nasim genima”! Nije lijepo biti Zabula raza.

Terra nova
Gost
Terra nova

Brdjaninu ko ima pravo u pravoslavlju da nosi bijelu kamilovku ili panu, ako znaš sve ti je jasno. Sv. Petar Cetinjski i Njegoš su nosili bijelu kamilovku, a znaš zašto, zato što je Crnogorska crkva bila samostalna. Nauči se da poštuješ svoju istoriju i svoju državu – nemoj da ti je sve tudje milije od svojega !!!

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Grešnici urazumite bezbožne klirike.

MNE
Gost
MNE

Amin.

montenegrina
Gost
montenegrina

Zaposleni na odelenja dje su lezali znaju kad su umrli,nisu mediji preduhitrili nego su gradjani znali,a to sto su htjeli da im pomjerili datum smrti dovoljno govori o crkvi kao jednoj najvecoj politickoj partiji.
Nek im sluzi na cast

Kokot
Gost
Kokot

Par crveno i pojačaj malu.

Lipovo
Gost
Lipovo

Baš me interesuje komentar/odgovor Džomića I Perovića

Tivat
Gost
Tivat

Ovo e da odgovore

Support
Gost
Support

Nema komentara. Ako je ovo tačno, a priča se od prvoga dana da jes’, onda su komentari suvišni. Ovo sigurno zna mnogo doktora u kbcu, prva Borovinićka, a onda i mandatar, i kao poslušno stado, koje nema svoje mišljenje ni kritičku svijest, vjerovatno ćute zato što opravdavaju ove marifetluke.

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Covid 19

Ada maxe
Gost
Ada maxe

Ziva istina!!!

Send this to a friend