Društvo

Milatović proveo dan sa najboljim studentom UCG: Stvoriti ambijent u kojem će obrazovanje, rad i znanje biti jedini garant uspjeha

Milatović sa Vulevićem/ Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Najbolji student Univerziteta Crne Gore (UCG) Marko Vulević povodom 4. aprila Dana studenata proveo je dan sa predsjednikom države Jakovom Milatovićem.

Tom prilikom, kako je saopšteno iz Službe za informisanje Predsjednika Crne Gore, Milatović je istakao da naša država posjeduje izuzetan ljudski potencijal, koji moramo dodatno afirmisati, kako bi izgradili bolje i prosperitetnije društvo.

Milatović sa Vulevićem/ Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

“Samo društvo jednakih šansi u kojem će najbolji biti nosioci napretka, budućim generacijama može obezbijediti da živi u ljepšoj i bogatijoj Crnoj Gori”, naglasio je predsjednik.

On je naveo da je obaveza svih nas da stvorimo ambijent u kojem će obrazovanje, rad i znanje biti jedini garant uspjeha.

Marko Vulević/ Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Vulević je izrazio zadovoljstvo susretom sa Milatovićem i dodao da Crna Gora ima “predsjednika koji čuje studente, čiji glas više nije toliko tih, ističući da dobri studenti kreiraju dobru budućnost”.

Iz Službe navodi se da osim što ima prosjek 10 na Fakultetu političkih nauka, Marko je i član Mеnse, dobitnik više nagrada, a govori i nekoliko svjetskih jezika.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Proci ce i ovo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Proci ce i ovo
Gost
Proci ce i ovo

Odusevljen je koliko samo jedan student zna. Ali ne koliko je odusevljen Vuckom 🙂

Send this to a friend