Društvo

Mještani Botuna najavili protest zbog puta, Sekulović obećao da neće regovati

Ministar Sergej Sekulović razgovarao je sa mještanima sela Botun o problemu njihovog priključenja na glavni put, odnosno kružni tok na Jugozapadnoj obilaznici, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

“Zvanično otvaranje te saobraćajnice predviđeno je za 21. maj 2021., a mještani tvrde da je priključak za njihovo selo predviđen ali da Glavni grad to ne može da realizuje zbog, kako objašnjavaju, navodno neregulisanih imovinsko pravnih odnosa”, navode iz MUP-a.

Mještani Botuna su najavili masovni protest ukoliko do 21. maja ne budu priključeni na glavni put.

“Ukoliko do 21. maja ne budu priključeni na glavni put mještani Botuna najavljuju masovni protest, a od ministra Sekulovića traže da policija ne primjenjuje silu i ne razbija protest”,ističu u saopštenju.

Kako je saopšteno, Sekulović  je dao garanciju da policija to neće činiti, napominjući da u cilju sprečavanja radikalizacije protesta Glavni grad uz eventualnu podršku Vlade treba da riješi ovo pitanje.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
HuremNaroz
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Hurem
Gost
Hurem

Kako je rekao Kralj Nikola”Zecani i vi ste mi ljudi”.Hoce pare i jare.Traze ogromne pare za zemlju a ovamo se bune sto nece bit spojeni na glavni put.

Naroz
Gost
Naroz

Sekulović se osim privatnog apostola porodice Krivokapić, definitivno profiliše u najkvarnijeg. Ne brisanje duplih birača iz spiska, prijedlog Zakona o boravištima i prebivalištima, izmjene Zakona o državljanstvu, sve najgore što se dešava državi Crnoj Gori nedjelo je ove individue. A osnovna karakteristika takvih ljudi je licemjerstvo i dupli standardi. Osim brisanja nepodobnih birača, a upisa podobnih, ovdje imamo slučaj blokade… Više »

Send this to a friend