Društvo

Mobilna kancelarija MUP-a od ponedjeljka u Petrovcu

Petrovac

Imajući u vidu povećan obim zahtjeva za pružanjem usluga građanima, turistima i privrednicima tokom ljetnje turističke sezone, kao i povećanu frekvenciju saobraćaja na putnom pravcu Petrovac- Budva, Ministarstvo unutrašnjih poslova donijelo je odluku da od ponedjeljka, 17. juna do 17. jula ove godine, uvede upravne dana i posredstvom mobilne biometrijske kancelarije, pruža usluge iz oblasti građanskih stanja za područja mjesnih zajednica Petrovac i Buljarica.

“Mobilna kancelarija, koja će biti postavljena u krugu Policijske stanice u Petrovcu, omogućiće građanima, poslodavcima i predstavnicima turističke privrede da podnesu zahtjeve za izdavanje ličnih karata, pasoša, vozačkih dozvola, izvoda iz matičnih registara, kao i zahtjeve za izdavanje dozvola za boravak i rad stranaca”, soapšteno je iz MUP-a.

Za vrijeme navedenih upravnih dana, mobilna kancelarija MUP-a, Filijale za građanska stanja i lične isprave Budva, svoje usluge pružaće svakog radnog dana, od devet do 14 časova.

Takođe podsjećamo da je od 20. maja do 20. jula, u  područnim jedinicima i filijalama u opštinama na primorju uvedeno desetočasovno radno vrijeme, te tako službenici MUP-a rade od sedam do 17 časova, a usluge građanima, turistima i privrednicima pružaju se u periodu od osam do 16 časova.

Od 13. maja i u Područnoj jedinici za građanska stanja i lične isprave Podgorica uvedeno je produženo radno vrijeme, od sedam do 19 časova, dok se usluge građanima pružaju od osam do 18 časova svakog radnog dana.

S.Đ.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Bata Mostarac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bata Mostarac
Gost
Bata Mostarac

Evo prodjo kroz Petrovac,Canj,Sutomore u Canj 12 kupaca na plazu

Send this to a friend