Društvo

Mulić o vremenskim neprilikama: Tridesetak kuća u Nikšiću i dalje ugroženo

Direktor Direktorata za vanredne situacije Mirsad  Mulić, danas je kazao da je zbog višednevnih vremenskih nepogoda  u Nikšiću trenutno ugroženo tridesetak kuća.

<<<Nevrijeme širom Crne Gore: Poplavljene kuće i putevi, evakuisani mještani nikšićkog sela…>>>

Mulić kaže da se voda se nije povukla iz tih kuća, ali ističe da su tamo službe i da prate situaciju.

“Više od 30 pripadnika službi za vanredne situacije bilo na terenu i sa ostalim pripadnicima sistema zaštite i spašavanja činilo sve da se smanje posljedice poplava”,rekao je Mulić nakon današnje sjednice Vlade.

On je poručio kako je Vlada danas ocijenila da je sistem funkcionisao u punom kapacitetu, sinhronizovano i u skladu sa procedurama tokom vremenskih nepogoda koje su zadesile našu državu.

Ocijenjeno je da je najava Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju u složenim meteorološkim prilikama i upozorenje Direktorata za vanredne situacije nadležnim službama i građanima imalo punog smisla i svoje puno opravdanje.

M.D.

15

avatar
1000
10
5
0
 
14
AloaloБошкоDžemso BondoNiko BitanKukuriku Ba
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Aloalo
Gost
Aloalo

Korita rijeka su puna smeca i šuta. I Bistrica i Zeta i Gračanica. Korito Bistrice su zaposjeli i prisvojili pojedinci, sagradili šupe napravili bašte i sl. Dokle više? A voda hoce da teče. Bog je iznad svih.

Džemso Bondo
Gost
Džemso Bondo

Zzzzzzz

Niko Bitan
Gost
Niko Bitan

Kako vas iznenadi nevrijeme svaki put, do juce su ljudi isli Na plazu imali ste kad da ocistite korita Rijeka, gradske odvode, sahtr Ali ne vi to me umijete….e da, samo nel se rsde mini hidrocentrale, zivjeli

Kukuriku Ba
Gost
Kukuriku Ba

Kad tebe zamjene kad neko iz opozicije dodje na vlast sve vremenske neprilike nestaće!

Mister no
Gost
Mister no

Dje ste CDM novinari azurni,sto ne napisete dvije,kako Dejan Ban i njegovi trajekti promovisu ekologiju po Bokokotorskom zalivu ,prosipajuci 400 l nafte u more,ili ne smijete?

Ovako je
Gost
Ovako je

Nije ušla voda u kuću, no kuća u vodu. Nikad niko nije pravio kuću u plavnu livadu, no, evo, mi, najpametniji na svijet. U brdo se pravi kuća!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Onda Cetinje treba skroz iselit 🤣

DAKA S-400
Gost
DAKA S-400

Koju skolu je zavrsio Mulic?Kako je dobio mjesto glavnog za vanredne situacije? Postoji li i jedan relevantan parametar da mu se povjeri ova pozicija. Da li je kadrovsko zaposljavanje uzrok katastrofalnog stanja u CG posle prve kise . Sto je Mulic radio prije nego su mu dali resor za vanredne situacije! Nek neko odgovori na pitanja da bi vam rekao… Više »

Hazbo
Gost
Hazbo

Nastavnik jezika i knjizevnosti ( srpski jezik).A iz aviona se vidi da mu ovo ne basta.Klasicni partijski uhljeb.

Buntovnik
Gost
Buntovnik

Strasno Gledah porodicu Nikolic na TV I zaplakah kada vidjeh starog covijeka sa suzama koji je stvarao I u jednom danu sve poslo. Nek su zdravo. Ali ko ce odgovarati za sve ovo u NK….zao mi je

Бошко
Gost
Бошко

Да се помогне тој фамилији то сви подржавају

prijatelj
Gost
prijatelj

“Opa bato! Dako ni NATO pomože. Daj Bože.”

Vesna
Gost
Vesna

Da je funkcionisao i da ste se spremili ne bi danas pola Niksica bilo pod vodom.

Vjerovatno si se i NATO-oom cuo

prijatelj
Gost
prijatelj

Vesna ti napisa si se (piše se zajedno) aaa ha ha haaaa 😃😅😄🤣😂😆👌👍

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Nepismena bošnjačka marva nas pokopa

Send this to a friend