Društvo

MZ Dajbabe: Građani Dahne da ne komuniciraju sa Glavnim gradom bez odobrenja

Mjesna zajednica Dajbabe zahtijeva da se dijelu građana Dahne više ne dozvoli komunikacija sa Glavnim gradom bez zvaničnog odobrenja našeg rukovodstva, saopštio je danas predsjednik MZ Dajbabe Jadranko Đukanović.

<<<Mještani Dahne traže uklanjanje deponije sa obale Morače<<<

Regujući na otvoreno pismo koje su mještani podgoričkog naselja Dahna uputili gradonačelniku Ivanu Vukoviću, tražeći da se riješi problem deponije šljunka, građevinskog i komunalnog otpada, koji se nalazi na dvadesetak metara od njihovih kuća, Đukanović je kazao da se MZ Dajbabe ograđuje od pojedinih izjava koje su oni uputili.

“MZ Dajbabe se ograđuje od pojedinih izjava koje upućuju pojedini njeni građani Dahne dijela Dajbaba koji ujedno i teže i odvajanje od ove MZ. To su ujedno i građani koji pokušavaju da razbiju jedan veoma lijep rad koji se trenutno odvija u MZ Dajbabe i koji zajedno sa rukovodstvom glavnog grada stvaraju jedne vrlo lijepe uslove za život svojih građana”, naveo je Đukanović.

15

avatar
1000
15
0
0
 
15
NjaroZaro MirkovDahnjaniCATDahna
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Njaro
Gost
Njaro

I u Dahni je uvijek bila najveća opozicija ovoj državi zato i hocete neka posebna prava.

Zaro Mirkov
Gost
Zaro Mirkov

Dahnja Kosovo

Dahnjani
Gost
Dahnjani

A ti ces ni zborit sto radimo zekane…..

CAT
Gost
CAT

Ovi iz MZ su potpuno prolupali! Ko njih postavlja! Ništa ne rade no uživaju u svojim “funkcijama” izigravajući nezaobilazne veličine! Rašćerati i ukinuti nepotrebne MZ!

Dahna
Gost
Dahna

Prodjite ulicom od mosta pa do unutrasnjosti naselja i sve ce vam biti jasno. Aj sto je u rupe cijela evo pet godina, nego je zimi u lokvu dugu 20 metara. Da ste iz Dajbaba sto ucinjeli za Dahnu razumio bih vas, ali ovako ste samo smijesni ispali. Guramo pricu dok se ne odvojimo!

Jasarko
Gost
Jasarko

A da glavni grad ode malo do Dajbaba da vidi sto je drzavno? Nikakva legalizacija i bakraci….dje je drzavno a ruzi izgled brda srusiti…dje ne smeta izdavati dovijeka od zavisnosti kvatrature ukradenog prostora po trzisnim cijenama. Napravise favele od od onog brda a vece je nego Gorica i Ljubovic zajedno. Da im neko podje u sume njihove okle su sljegli… Više »

Igor
Gost
Igor

Ima li predstavnika Glavnog grada da reaguje na ovakve nebuloze? Svaki gradjanin u svakom trenutku ima zakonsko i ustavno pravo da se obrati lokalnim vlastima za pomoc u rjesavanju zivotnih pitanja.

Parking
Gost
Parking

Toliko napredno mjesto da je to posebna priča, posebno sa rukovodstvom koji ga vodi koji ne smije da se pobune ni za osnovne uslove infrastrukture il bilo čega za m.z., a imaju koristi i sadašnji i prethodnici jer deluju kroz partiju i zivi se ne smiju čuti. Samo naprijed Dahna i treba da se odvojite.

Pont
Gost
Pont

Hahaaa, da se odvoji Dahna od Dajbaba. Neki sukob među lopovima iz DPS vjerovatno

Vana
Gost
Vana

Zabranjuje?! Vjerovatno je napravio nacrt razvojnog projekta Mz, poslije 20 godina, bar to bi trebalo da da na uvid građanima.

NeZnam
Gost
NeZnam

Zabraniti građanima da se obraćaju institucijama za probleme u zajednici?!? Kako se nekome ljulja stolica…..

Stevan
Gost
Stevan

Ovo je neki fight Djukanovic – Rogosic hahah
Ajd pustite nas na mir

Anonimous
Gost
Anonimous

Čitam i ne vjerujem da čovjek može da izjavi da građani ne smiju da komuniciraju s gradskim vlastima sem preko predsjednika MZ.

nnn
Gost
nnn

E ovo samo u Crnu Goru ima. Dva hit članka danas. Ovaj sto bi da zabrani gradjanima da se obrate Opstini i oni nesudjeni studenti medicine sto optuzuju fakultet sto su bubali iz pogresne knjige. Ne zna koji je bolji.

Grunf
Gost
Grunf

Dajbabe do Maslina!!!

Send this to a friend