Društvo

Na kratko ukrali šou: Radnici Čistoće igrali uz hitove poznatih di džejeva

Fenomenalan performans

Gepostet von Podgoricki vremeplov am Mittwoch, 22. Mai 2019

Iako su sinoć u Podgorici vrijedno radili i imali pune ruke posla, radnici JP “Čistoća” iskoristili su priliku da se dobro zabave, ali i da pokažu svoje plesačko umijeće igrajući uz hitove svjetski poznatih di džejeva.

Sinoć je na uglu Njegoševe i Bokeške ulice održan koncert na kojem su nastupili svjetski poznati di džej Mahmut Orhan, Niplpipl, Kiril Džajkovski i Danijel Čehranov, a šou su im na sekund ukrali vrijedni radnici.

Snimak je objavljen na Podgoričkom vremeplovu, a izazvao je oduševljenje svih koji su ga odgledali.

“Igraju bolje od nas”, “Svaka čast majstori”, “Najbolji video na proslavi”, samo su neki od komentara na društvenim mrežama.

Njh ni kiša nije spriječila da uživaju, a nije ni veliki broj drugih koji su došli da proslave Dan nezavisnosti uz sjajnu muziku.

Radnici su pred fajront fantastične proslave fotografisali sa gradonačelnikom Ivanom Vukovićem i ministrom kulture Aleksandrom Bogdanovićem.

foto: Glavni grad

Program koji su organizovali Glavni grad Podgorica i Ministarstvo kulture trajao je do četiri sata, a prema riječima organizatora, sve je proteklo besprekorno.

A.G.

 

9

avatar
1000
8
1
0
 
9
Velimir136@gmaiMilan Nkvolim suncegalebBravo!
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Velimir136@gmai
Gost

Svaka čast,bravo momci!

volim sunce
Gost
volim sunce

Bravo, bas ih je lijepo vidjeti kako se vesele, a posebno me oduševila slika sa gradonacelnikom i ministrom. Svaka cast!

galeb
Gost
galeb

Oj ha na moderan način.

Bravo!
Gost
Bravo!

Bravo, majstori pjesme i igre!

Ljuma
Gost
Ljuma

Slika godine,svaka čast.

Dejan familija
Gost
Dejan familija

Dobro je vidim sebe.

Radnici gliboće
Gost
Radnici gliboće

….dok su podgoricanke mirno stajale,pućile usta i bacali selfi sa skupim pićem u rukama nadajuci se da će ih primijetiiti sin lokalnog moćnika kome ce biti vjerna ljuba ako Bog da…

Milan Nk
Gost
Milan Nk

Hahahahahaha. Bravo.

E,moj Saša
Gost
E,moj Saša

Carevi!!!!

Send this to a friend