Društvo

Na Trgu nezavisnosti okićena jelka i otvoren Novogodišnji bazar

Glavni grad i Turistička organizacija Podgorice, u čast obilježavanja „19. decembra – Dana oslobođenja grada“,u susret novogodišnjim praznicima, po prvi put ove godine, organizovali su „Novogodišnji bazar”, a uz pomoć velikog broja mališana tradicionalno je okićena velika novogodišnja jelka, na Trgu nezavisnosti, u Podgorici.

Tokom trajanja „Novogodišnjeg bazara“ prisutni će biti izlagači iz cijele Crne Gore, a sugrađani i posjetioci Podgorice, moći će da probaju i kupe razne organske proizvode, tople napitke, pečene koštanje, kuvani kukuruz i brojne druge proizvode, te da uljepšaju svoje domove ručno rađenim novogodišnjim ukrasima i predmetima ukrašenim dekupaž tehnikom.

Program na Trgu su upotpunili članovi škole glume „Arlekin“, „Dječiji centar“ i solista Ivana Popović. Uz muziku i dječije animatore, cijeli događaj uveselio je dolazak Djeda Mraza, koji je dijelio mališanima slatkiše.

Bazar će trajati od 19 do 29. decembra tekuće godine, u periodu od 13 do 20 sati.

Na ovaj način zvanično je otpočelo novogodišnje slavlje, na Trgu nezavisnosti, u organizaciji Glavnog grada, i trajaće sve do 1. januara 2017. godine, kada će koncertom regionalne grupe „Miligram“ biti zaokružen dvonedjeljni program.

 

Send this to a friend