Društvo IZ ČISTOĆE PORUČUJU DA ĆE NAPLATITI 152.687 EURA DUGA SA TERITORIJE OPŠTINE TUZI

Neće oprostiti dugovanja

Čađenović (Foto: Dan)

Preuzimanje poslova higijene u Opštini Tuzi neće se odraziti na rad preduzeća Čistoća, saopštio je Andrija Čađenović, direktor ovog preduzeća. Oni mjesečni prihod od fizičkih lica sa teritorije Opštine Tuzi dijele sa preduzećem Deponija.

“Vrijednost mjesečne fakturisane realizacije kod fizičkih lica, za izvršene usluge odvoza i deponovanja komunalnog otpada sa teritorije Opštine Tuzi, iznosi 9.346 eura, od čega se polovina odnosi na prihod Deponije. Kod pravnih lica, vrijednost fakturisane realizacije na mjesečnom nivou iznosi 9.732 eura. Uzevši u obzir prilično visoke troškove koje ovo Društvo ima obavljajući djelatnost na teritoriji Opštine Tuzi, preuzimanje ovih poslova neće značajnije uticati na prihode Čistoće”, rekao je za Dan Čađenović.

I stanovnici Opštine Tuzi imaju dug prema preduzeću Čistoća.

“Ukupan dug fizičkih i pravnih lica, sa teritorije Opštine Tuzi, iznosi 152.687 eura. Od toga, oko 60 odsto ukupnih dugovanja obuhvaćeno je podnijetim predlozima za izvršenje. Kao što je slučaj kod ostalih korisnika koji ne izmiruju svoje obaveze, ovo Društvo će nastaviti pokretanje postupaka prema svim dužnicima”, kaže Čađenović.

Čađenović nije želio da komentariše to da li će, kao što traže iz Opštine Tuzi, ustupiti im dio mehanizacije.

“Postupak podjele imovine između Podgorice i Tuzi je u toku i s tim u vezi naše privredno društvo neće komentarisati moguće ishode”, navodi Čađenović.

19

avatar
1000
19
0
0
 
7
aco DŽUDISTAČadjenovicADjureticTRADOMIRACIKA
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aco DŽUDISTA
Gost
aco DŽUDISTA

Bogomi je sve skupo, nije lako održavati čistoću, i mi u Dzudo savez trošimo velike pare, a ni sami ne znamo dje idu. Imamo jednu karticu, ne može se dospijevat koliko treba

ČadjenovicA
Gost
ČadjenovicA

Ja sam se džabe razvodio,sve plaćam, zaludu tri četiri puta razvod, i ništa, svi oce pare. Pa vi vidite što će te

DjureticT
Gost
DjureticT

Nema što, nego da se i ja razveden, ako će biti jeftinije. Nego ne mogu baš muža nekako volim, jedino ako neće on xaxaxa

RADOMIR
Gost
RADOMIR

Ima li nafte, i pošto je???

ACIKA
Gost
ACIKA

Je li došlo vrijeme da se podignu cijene za odvoz smeća, naplata je skoro 100%, što znači da su porasli apetiti. Opšte poznato!!!

ZEKO
Gost
ZEKO

Ne zvao se ja Zeko, dovescemo stanje u Čistoću kako treba, i placace se odvoz smeća redovno, treba na para, sve je skupo

MERAKLIJA
Gost
MERAKLIJA

Proći se ne može od smeća kroz grad, Bruka!!!

Crni Tuareg
Gost
Crni Tuareg

Moraju se računi placat bogemi, samo koliko se plata na ruke daje, i kupuje se bez žalbe, imate svega bogu fala.

Petranović M.
Gost
Petranović M.

Što mi treba da bih mogla da radim u čistoću kao diplomirani pravnik. Imam više potvrda i uverenja da sa radila kao pravnik?

Magistar Prava
Gost
Magistar Prava

Dako nećeš Tuzanim naplaćivati stari dug, to je moja a i tvoja ujcevina

Gora Sindikat
Gost
Gora Sindikat

Stižem i ja, nema opraštanja kralju

Berisay
Gost
Berisay

Ja živim u Konik, sve je čisto, direktor vozi novo veliko auto, još da me zaposli a oce on je dobar, obeća mi je, on ne laže xaxaxa

ISEN
Gost
ISEN

Biće stanova, biće kuća, biće kola i bureka

Momo
Gost
Momo

Nece oprostiti, nego namjestaju izvrsiteljima.posao, da mi je dug bio 25 eura, a izvrsitelju sam.platio 28, pa vi sad vidite o cemu se tu radi, i kako je ta lopovska klika povezana. Nego dok.neko ne podnese tužbu nista.

oooo
Gost
oooo

A to ato je meni najblizi kontejner 500-700 m nikom nista. Ko ce mi platit troskove nosenja tj vozenja smeca do tamo.

Send this to a friend