Društvo UDŽBENICI U PRODAJI DO 26. AVGUSTA

Niže cijene kompleta, osim za sedmi razred

Ilustracija

Distribucija udžbenika za knjižarski mrežu u zemlji će, očekuje se, početi do 19. avgusta, a prodaja udžbenika do 26. avgusta, saznaje Pobjeda.

O eventualnoj promjeni plana, kako je Pobjedi saopšteno iz Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva, javnost će biti blagovremeno informisana.

“Za školsku 2019/2020. godinu Zavod za udžbenike je pripremio nove naslove: Istorija 7, Biologija 7, 8 i 9, te Fizika 1, uz određene udžbenike na albanskom jeziku”, naveli su iz Zavoda.

Što se tiče izmjena u reprint izdanjima, kako su istakli, one su neznatne, tako da se svi udžbenici, radne sveske i zbirke zadataka koje su objavljene prošle godine mogu koristiti i u predstojećoj školskoj godini.

Cijene kompleta su, sa izuzetkom sedmog razreda, nešto snižene, jer se ove godine ne prodaje link za muzičku kulturu objasnili su oni.

Naglašavaju i da je veliki dio opština uveo praksu besplatne podjele kompleta, uglavnom prvacima, ali su se neke odlučile za sve razrede, ne navodeći koje su to opštine.

11

avatar
1000
6
5
0
 
9
oglasDuksPrinc od KonikaNekoTamoPatak Daca
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
oglas
Gost
oglas

kupio bih kilo ipo linka, ne pitam pošto

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Tako tako, djecu treba natovariti ko magarce sada u vrijeme digitalne revolucije. Zašto bi neki balavac šetao sa USB stikom, kada može da šeta sa torbom od 15 kila, moraju da se naviknu, da će za ovu državu da rade kao stoka.

Patak Daca
Gost
Patak Daca

Tako je, treba napraviti invalida od djeteta. Mi smo nosili knjige i isli pjeske u skolu pa smo evo hvala Bogu zivi i zravi. Danas svi djecu dovedu autom, ostave ispred skole, tu ih i cekaju posle skole i djetetu ne moze biti nista od toga sto ce 3 metra da nosi torbu. Danasnja djeca nemaju djetinstvo, ne znaju za… Više »

NekoTamo
Gost
NekoTamo

I vidim kako ste dobri ispali tog nošenja knjiga i pješačenja; za 20 godina 4 države ste promijenili SFRJ, SRJ, SiCG, CG.
Śedi jadan i pokri se ušima.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

“Danas svi djecu dovedu autom”
Ma nemoj. Ni u Švicarskoj ne dovoze svi djecu autom, a pogotov ovde đe možeš za platu da kupiš čak dva rezervara goriva.

Duks
Gost
Duks

Ja glupljeg komentara do sad nijesam pročita!

Emejc
Gost
Emejc

Pa zar nije osnovno skolstvo besplatno? Ministar i ekipa nam usi probise o besplatnom skolstvu. Cuo sam i da osnovci imaju dva obroka u besplatnoj skoli besplatno. Mozda su mislili ako roditelji direktno ne daju novac uciteljicama za platu da je to besplatno skolatvo. Bruka.

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Besplatno školstvo znači da učitelji ne plaćaju djeci to što im peru mozak i pripremaju ih da budu državni robovi.

kum Žoržo
Gost
kum Žoržo

valjda se ne prodaje disk a ne link

vojvodank
Gost
vojvodank

lopovi

oooo
Gost
oooo

Većina crnogorskih opština – ukupno 13, obezbijediće besplatne udžbenike za prvake u narednoj školskoj godini, a samo četiri za sve razrede osnovne škole i to – Budva, Berane, Plužine i Šavnik.

Send this to a friend