Društvo Počeli radovi u Kliničkom centru

Novi prostor za dnevnu bolnicu i Centar za medicinsku genetiku i imunologiju

Adaptacija dijela objekta Kliničkog centra Crne Gore za potrebe dnevne bolnice i Centra za medicinsku genetiku i imunologiju (CMGI) počela je juče, u skladu sa ugovorom između Uprave javnih radova i izvođača, doo Refena iz Podgorice.

Realizaciju projekta radnici ovog građevinskog preduzeća počeli su demontiranjem i uklanjanjem pregradnih zidova i pripremom za organizaciju prostora u skladu sa zahtjevima tehničke dokumentacije.

“Investiciju će sa više od 256 hiljada eura finansirati Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta, a izvođač se ugovorom obavezao da radove završi u roku od tri mjeseca od dana uvođenja u posao”, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Planirani su adaptacija i opremanje kancelarijskim namještajem prostorija bivšeg odjeljenja za transfuziju krvi, u glavnoj zgradi Kliničkog centra. Ukupna površina tog prostora je 545 metara kvadratnih, od čega je za CMGI namijenjeno 425, a za dnevnu bolnicu 120 kvadrata.

Projektom je u prizemlju predviđena prostorija za rad sa pacijentima, dok će na prvom spratu biti kancelarije, laboratorije, sanitarne i tehničke prostorije, kao i ostali sadržaji neophodni za rad službi Kliničkog centra Crne Gore.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kico
Gost
Kico

Nama treba Opsta bolnica Podgorica sa novim kadtom, kapacitetima i novom lokacijo. da parkingom i pratecim sadrzajima.

Send this to a friend