Društvo

Novljani već znaju ko će ih zabavljati u najluđoj noći

Novljani, kao i njihovi gosti će Novu 2020.godinu dočekati uz nastupe popularnih regionalnih zvijezda. Organizovan doček na otvorenom biće upriličen na platou ispred hotela Igalo.  U organizaciji TOHN i Opštine Herceg Novi priprema se višednevni muzički program sa bogatim pratećim sadržajima.

Program će biti prilagođen različitim muzičkim ukusima pa će doček Nove godine obilježiti nastupi Aleksandre Prijović 30.decembra 2018., Nevernih beba 31.decembra 2019., te Harisa Džinovića 1.januara 2020.

Tokom novogodišnjih praznika TO je u saradnji sa turističkom privredom grada planirala ponudu Promo Nova godina kada je smještaj u pitanju.  Za sve one koji u tom periodu bukiraju  boravak u nekom od hotela ili u privatnom smještaju u Herceg Novom , u trajanju od 5 noćenja i više, TO će subvencionirati  dva poklon izleta.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Fileopg
Gost
Fileopg

čudi me da ne poje Sandra Afrika i mica trofrtaljka…

Hmm?
Gost
Hmm?

Izgleda da su Novljani izumrli.

Toni
Gost
Toni

Ne posjećujem ovakve događaje, ali se primjećuje da je pristup dosta profesionalan. Izvođači se znaju tri mjeseca unaprijed, što stvara određenu prednost kod odabira destinacije za turiste. Svaka čast.

Ana
Gost
Ana

Aleksandra 30.decembra 2018.? 🤔

Novi
Gost
Novi

Oce li Vlado Georgijev

Beharovic S
Gost
Beharovic S

Hahahahaha

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

oce li ko uz crne gore pjevat u herceg novi …neki nasi dj bendovi hor ….ozvucenje i rasveta ka u budvu iz srbije ….mi nemamo osim 7 ili 8 firmi u cg ….sramota

Ana
Gost
Ana

Ko da pjeva iz Cg? I zasto ti koji joj navodno zelis dobro hoces da bude sto manje turista u HN?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Bice predgrupe iz Novog I Boke.

Toni
Gost
Toni

Evo patriote. Druže, za posao se angažuju oni koji najbolje konkurišu cijenom i kvalitetom u isto vrijeme. Angažuješ najpopularnije izvođače koje možeš da priuštiš u tom trenutku, jer ti oni garantuju i bolju posjetu. Angažuješ najbolje tehničko osoblje za novac koji si opredijelio nekim budžetom za tu svrhu, pa sad da ih dovlačiš iz Tunguzije. Ovo ti je prilično banalizovan… Više »

Novski Bokelj
Gost
Novski Bokelj

Tuga i jad od T.O. ko rukovodi i ko se docepao po partijskoj liniji fotelja.Sa sramotnim dovodjenjem pevaljke kriminalne proslosti za “praznik mimoze”,davno su napravili Leskovac na moru.A odabir platoa u Igalu i dalje idu na ruku bivseg vodje “delija”,koji se nedavno slikao na tenku.

Ana
Gost
Ana

A plato nikad puniji, na tvoju žalost. 😂😜

Send this to a friend