Društvo

Nrekić ugostio najuspješnije učenike i nastavnike

Pred­sjed­nik op­šti­ne Ulcinj Ljoro Nrekić ugostio je najuspješnije učenike i nastavnike, dobitnike nagrada Fonda za kvalitet i talente.

Kako je saopšteno iz Opštine Ulcinj, Nrekić je učenicima i nastavnicima čestitao na osvojenim nagradama i istakao da je obrazovanje ključ uspjeha, kao i da lokalna uprava posebnu pažnju posvećuje obrazovanju, kulturi i mladima. U prilog tome, naglasio je, govori činjenica da Opština svake godine obezbjeđuje besplatne udžbenike za sve osnovce.

Nrekić ih je tokom posjete upoznao sa organizacionom strukturom lokalne uprave, nakon čega su učenici postavljali pitanja.

“Djeca su pokazala veliko interesovanje i bili su veoma upućeni u funkcionisanje lokalne uprave. Nastavnici su se Nrekiću zahvalili na organizaciji posjete, izražavajući nadu, ali i uvjerenje, da će jednoga dana neko od prisutnih učenika učestvovati u radu lokalne uprave i donošenju odluka koje su u interesu razvoja grada i boljeg kvaliteta života gradjana Ulcinja”, dodaju u Opštini.

“2020. da ispuni građane radošću i ljubavlju”

Predsjednik opštine takođe je čestitao svim građanima Ulcinja Novu godinu.

Nrekić

“U Novoj godini svima od srca želim dobro zdravlje, puno uspjeha, ličnu i porodičnu sreću. Neka vas predstojeća 2020. godina ispuni radošću, ljubavlju i doprinese prepoznavanju pravih vrijednosti”, navodi se u novogodišnjoj čestitki Nrekića.

Send this to a friend