Društvo Vozio tri kilometra od Kiselih voda do centra grada

Nurković predvodio biciklijadu u Bijelom Polju

Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković predvodio je juče biciklijadu u Bijelom Polju koja je održana povodom Međunarodnog dana bez automobila.

Biciklijada je održana u organizaciji NVO Euromost, a Nurković je zajedno sa 40 biciklista iz kluba mladih Euromost vozio od Kiselih voda do centra grada, u dužini od tri kilometra.

“Ministarstvo saobraćaja i pomorstva fiansiranjem projekta, i programa NVO, prepoznala je ogroman doprinos NVO sektora, razvoja društva, zaštiti okoline, demokratije i dobrog upravljanja. Ove godine smo potpisali ugovor sa 25 nevladinih organizacija, i na taj način se finansira 25 projekata iz tri oblasti: zaštita životne sredine u oblasti saobraćaja, zaštita lica sa invaliditetom u oblasti saobraćaja i sigurnost i bezbjednost u saobraćaju. Ukupan fond iznosi 172. 726 eura. U oblasti zaštite životne sredine finansira se osam projekata, ukupan fond 43.283 eura. NVO “Euromost” je prepoznata kao upsješan budući partner, pri čemu je za projekat “Biciklom za životnu sredinu” odobrena aktivnost i održavanje Međunarodnog dana bez automobila” i “Biciklijada 2019. godine”, istakao je Nurković.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Enigma
Gost
Enigma

Da je sreće bilo ne bi silazio sa bicikla 😂😂

max
Gost
max

A što ponekad ne koristi biciklo kao službeno vozilo i bude primjer?

Sjeverac
Gost
Sjeverac

Svaka čast Euromostu na odlicno organizovanoj manifestaciji,a ministru Nurkovicu cestitka za podrsku za ovakve i slicne projekte, kojih treba da bude znatno vise i to u svim opstinama u CG 👍

Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

To neće biti na nivou Benelux, ne za hiljadu godina, nego nikada.

Bnjj
Gost
Bnjj

Šta nam je glavna vijest u državi bolje da je otvorio neku fabriku da zadrži te malobrojne stanovnike

Slavko
Gost
Slavko

Ovih 20 metara puta sto su presli su jedini bez kratera u cijeloj opstini…

Send this to a friend