Društvo

Od pojave virusa u Crnu Goru ušlo oko 2.100 Kineza

U Crnu Goru je tokom januara ušlo oko 2.100 kineskih državljana, saopšteno je portalu RTCG iz Uprave policije, na pitanje koliko je državljana Kine ušlo preko crnogorskih graničnih prelaza od pojave koronavirusa u svijetu.

Podsjećamo, koronavirus pojavio se krajem prošle godine, a od njega je do sada preminulo više od 560 osoba, dok ih zaraženo više od 28.000.

“Preko graničnih prelaza Crne Gore u januaru 2020. godine evidentiran je prelazak ukupno 4.491 državljanina Kine. Od toga je evidentirano 2.082 dolazaka i 2.409 odlazaka kineskih državljana”, saopštila je Uprava policije.

Najviše kineskih državljana u Crnu Goru je tokom januara ušlo preko drumskih graničnih prelaza, njih 1.538, dok ih je putem aerodromskih graničnih prelaza u prvom mjesecu ove godine došlo 520.

Preko želježničkog graničnog prelaza Bijelo Polje ušlo je 13 kineskih državljana, a preko Luke Kotor njih 11.

Podsjećamo, ranije je iz kompanije Aerodromi Crne Gore saopšteno da po pitanju prevencije od koronavirusa za sada ne postoji potreba za sporovođenjem većih mjera, budući da Crna Gora putem avio saobraćaja nije direktno povezana sa Kinom.

To znači da se putnici koji stignu u Crnu Goru prođu određene kontrole na većim aerodromima.

Inače, u cilju prevencije od koronavirusa na aerodromima u Crnoj Gori, Granična policija anketira putnike koji dolaze iz Kine, a ukoliko je potrebno i Zdravstveno-sanitarna inspekcija pregleda putnike.

9

avatar
1000
8
1
0
 
9
MirkoRankaRankaSASAAVACMilosh
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mirko
Gost
Mirko

Ela, sami ih puštajte!
Još nam samo boleština fali!

Ranka
Gost
Ranka

Kakve su ovo vijesti? Umrlo je 638 a potvrdjena zaraza 31515 i izljecenje 1665. Ovo je podatak koji najvise zabrinjava jer za najveci broj potvrdjenih zaraza nema potvrdjenog izljecenja pa nije moguce sada pozudano procijeni smrtnost. to ce se tek znati za koji mjesec. i moze ispasti znatno veca nego sto izgelda sada. Mnogo zemlje su izuzetno zabrinute i uvele… Više »

SASAAVAC
Gost
SASAAVAC

Jadni Kinezi
Bas mi ih je iskreno zao

Milosh
Gost
Milosh

nije tacno da da je oboljelo 28 000. Oboljele su stotine hiljada. I otkud 2100 Kineza kroz CG????

Ranka
Gost
Ranka

I ovo je moguce tacno jer 31 i po hiljada je samo potvrdjenih i registrovnaih , a koliko je neregistrovanih zarazenih, sigurno je mnogo mnogo veca cifra.

Eho
Gost
Eho

Zasto Nas dovodite u rizik da se zarazimo korona virusom??? Zabranite im dolazak dok ne prodje epidemija…ako smijete da im SE zamjerite!

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Bjese mu nick MSC
“”” Trazi se Kinez koji ce da kine u Skupstinu. Slijedi mu nagrada “”
😉pozdrav nick evo ga trazim 😁

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Jedan komentar procitah na jedan portal

KVAZI CRNOGORAC
Gost
KVAZI CRNOGORAC

Opasan je samo virus anti – korupcije anti – lupežanja ostalo je mačiji kašalj

Send this to a friend