Društvo Naplata i subotom

Od sjutra jeftiniji parking u Herceg Novom

Karta za sat vremena parkiranja u crvenoj zoni u Herceg Novom, umjesto 80 centi koliko je u ljetnoj sezoni, od sjutra će koštati 60 centi, takođe i u plavoj 60, dok će u žutoj parking sat umjesto 50 koštati 40 centi, javlja Radio Herceg Novi.

Kako je saopšteno, od sjutra će se naplaćivati usluge parkiranja od ponedeljka do petka od 7 do 21 čas, a subotom što je novina za sve korisnike parking usluga – naplaćivaće će se od 7 do 15 sati. Dnevna karta u žutoj zoni iznosiće četiri eura.

Korisnicima opštih parkirališta sjutra do 1. maja 2020. godine biće omogućeno besplatno parkiranje tokom cijelog dana u Ulici Sava Ilića, od Ribarske ulice do ulaza u institut “Dr Simo Milošević” sa južne strane (parking mjesta od 1 do 58); Ulica Njegoševa, od Vile Kukoljac do Novljanke (parking mjesta od 268 do 289); Ulica Mića Vavića kod Relaxa (parking mjesta od 1153 do 1167).

Korisnicima opštih parkirališta biće omogućeno besplatno parkiranje od 16 sati u Ulici Njegoševa i Save Kovačevića, od Dvorane Park (market “Idea”) do bivše Atlas banke (parking mjesta od 394 do 462).

Parking servis će takođe primijenjivati zimski režim naplate i vršiti naplatu parkiranja na posebnom parkiralištu “Škver”od 7 do 22 sata.

Prema riječima direktora Parking servisa Miladina Bata Vidakovića, ostaje dalje na snazi ograničenje zadržavanja do maksimalno dva sata u crvenoj zoni do 16 sata. U centru grada od Marketa “Idea” do bivše Atlas banke, kao što je ustaljena praksa nekoliko godina, da taj dio poslije 16 časova oslobađaju za besplatno parkiranje.

Kompletna crvena zona do 16 sata je ograničena na maksimalno zadržavanje po 2 časa, sa cjenovnikom po započetom satu od 60 centi.

Parking servis broji preko 1.000 parking mjesta, sa četiri garaže kojima gazduje. U cilju podizanja kvaliteta usluga od jula u funkciji su četiri parkomata: kod Tonsatija, u centru grada kod Gradske kafane, u Desete Hercegovačke brigade (magistrala) i u Igalu kod Omladinskog parka. U cilju olakšanog plaćanja usluga parkiranja, u Parking servisu planiraju da i na drugim lokacijama postave parkomate.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prešo
Gost
Prešo

Gdje se potroši tri miliona eura od parkinga u Novom.

Kami
Gost
Kami

Ne pitaj, nijesu izgradili niti jedan parking. Zauzeli su uske ulice kojima se i prije jedva prolazilo.

Send this to a friend