Društvo

Odata počast policajcu Milutinu Lekoviću

foto: Radio Herceg Novi

Porodica, prijatelji, kolege i brojni građani Herceg Novog odali su danas počast ubijenom graničnom policajcu Milutinu Lekoviću. Na inicijativu Sindikata Odjeljenja granične policije Herceg Novi, okupljanje je krenulo sa platoa ispred Centra bezbjednosti, odakle su se uputili ka mjestu svirepog ubistva Lekovića u Igalu gdje su zapalili svijeće i položili cvijeće, prenosi Radio Herceg Novi.

foto: Radio Herceg Novi

Obilježavanju 40 dana od pogibije policajaca Milutina Lekovića prisustvovali su predsjednik i potpredsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić i Miloš Konjević.

Sindikat Odjeljenja granične policije Herceg Novi pozvao je građane Herceg Novog da im se pridruže, kako bi još jednom pokazali zajedništvo i odlučnost da se bore protiv onih, koji nikome ne žele dobro. U ime porodice prisutnim se zahvalio Bogoljub Leković.

foto: Radio Herceg Novi

Pokojni Milutin Leković je ubijen u centru Igala 15. decembra, a na njega je sa zadnjeg sjedišta policijskog vozila, pucao privedeni albanski državljanin. Za njegovo ubistvo sumnjiči se albanski državljanin Ljuan Hasanaj (43), a sa njim su u trenutku ubistva bili njegov brat Ljuljzim Hasanaj (49) i majka Nure Hasanaj (67). Njima je pritvor produžen za još dva mjeseca.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Slaki
Gost
Slaki

Takvi su Albanci.S ledja..na kvarno

Kotor66
Gost
Kotor66

Vjecna ti slava hrabri covjece sto si posteno sluzio drzavi! Porodici da bude u buduce sve na zdravlje. Neka ih bog cuva iskreno od srca zelim.

Sve u ponor
Gost
Sve u ponor

Pocivaj u miru

Svastara
Gost
Svastara

Tuga ….Pocivaj u miru a tvoji da imaju snage da se nose sa bolom jer bol ostaje a njihov zivot ide dalje ..

Titov pionir
Gost
Titov pionir

Pocivaj u miru ljudska velicino

Nata
Gost
Nata

Tesko roditelju koji ovo doceka… Pocivaj u miru dobri covjece

ZBOGOM
Gost
ZBOGOM

Počivaj u miru,nek te anđeli Božji čuvaju! Ostat’ ćeš u predivnom sjećanju! Najbolji prerano odu pred Boga, mi sto ostajemo moramo naučiti da se nosimo sa bolom i tugom! Zbogom i nek’ ti je laka crna zemlja!

Krsto
Gost
Krsto

Pocivaj u miru i neka ti je laka crna zemlja.

Tristmain
Gost
Tristmain

Nije mi jasno kako moze neko da dislajkuje ovaj komentar. Otisao svijet u k… Zatrovane duse.

Send this to a friend