Društvo

Organizatori peticije se izvinili Abazoviću, brišu sve sumnjive potpise

Cetinjski manastir

Organizatori peticije za ukidanje vlasništva SPC nad crnogorskim manastirima i crkvama koju je spontano pokrenula grupa vjernika i poštovaoca Crnogorske pravoslavne crkve rade provjeru svih ostalih potpisa peticije i brišu sve kompromitujuće potpise i javno se izvinjavaju predsjedniku URA-e Dritanu Abazoviću, koji je juče kazao da nije potpisao nikakvu peticiju.

“Imajući u vidu demant gospodina Dritana Abazovića, osjećamo potrebu da mu se u ime organizatora elektonske Peticije izvinemo. S obzirom da je do sada potpisalo više od 2200 građana, broj tih kompromitujućih potpisa se krece izmedju 10 i 20. Dakle, kredibilnost ove elektronske peticije se ne može dovesti u pitanje”, navode oni.

<<<Abazović tvrdi da nije potpisao nikakvu peticiju<<<

Organizatori poručuju da žale zbog ovoga, jer kako ističu, imaju mnogo podmetanja i pritisaka od kada su počeli.

<<<CPC: Među 3.000 potpisnika peticije i Brajović, Krivokapić, Abazović<<<

“Vjerujemo da će potpisivanje uz ličnu kartu, matični broj i svojeručni potpis, koji se od prekjuče obavlja u crnogorskim gradovima uz podršku Crnogorske pravoslavne crkve otkloniti sve sumnje u identitet i vjerodostojnost izražene volje potpisnika. Ovim putem želimo da se izvinimo javnosti i da pozovemo sve potpisnike elektronske peticije da, ukoliko su u mogućnosti, da  pristupe i potpisivanju Peticije na papiru, uz potpis i ostalo, kako bi spriječili dalja podmetanja zlonamjernih lica”, zaključili su oni.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend