Društvo Prva Mi Store prodavnica će biti otvorena od utorka, 8. juna, a za prve kupce na dan otvaranja su spremni specijalni popusti za brojne uređaje

Otvara se prva Xiaomi prodavnica u Crnoj Gori, pod globalno prepoznatljivim nazivom – Mi Store

Xiaomi, globalni tehnološki lider, uskoro otvara svoju prvu Mi Store prodavnicu u Crnoj Gori, na dobro poznatoj lokaciji –   Delta City shopping mall-a. U pitanju je prva zvanična Mi prodavnica koju Xiaomi otvara u Crnoj Gori i označava zvanični ulazak kompanije Xiaomi na lokalno maloprodajno tržište.

Najnoviji Mi Store prati izuzetno veliku popularnost nedavno otvorenih Mi maloprodaja u regionu, čija otvaranja su obilježili nevjerovatni popusti, dugi redovi zainteresovanih kupaca i brojne poznate ličnosti. Uz partnerstvo sa zvaničnim Xiaomi distributerom, kompanijom Venkon Technix, novi Mi Store će 8. juna u 11h otvoriti svoja vrata za sve fanove brenda Xiaomi.

Povodom otvaranja najnovijeg Mi Store-a u regionu i prve maloprodaje u Crnoj Gori, Xiaomi je pripremio brojne specijalne popuste i još veća iznenađenja za sve kupce koji posjete novootvorenu prodavnicu na sam dan otvaranja. Prvih 10 kupaca na dan otvaranja MI Store-a za jedan kupljeni uređaj drugi dobijaju besplatno – u istoj ili nižoj vrijednosti kupljenog, 10 kupaca će moći da kupe električni trotinet Essential za samo 99 eura, 50 kupaca će za samo 69 eura moći da postanu vlasnici telefona Redmi Note 9 3+64, dok će 20 kupaca moći da kupe pametni sat Mi Watch Lite za samo 29 eura. Za brojne druge prestižne Xiaomi uređaje, kao što su neki od prečišćivača vazduha, pametnih telefona, eksternih baterija, rančeva… obezbijeđeni su popusti od 15% do 50%. Broj proizvoda na popustu je ograničen, tako da samo najbrži kupci koji dođu prvog dana imaju šansu da postanu ponosni vlasnici najnovijih Mi proizvoda po nevjerovatnim pogodnostima. Kako bi što veći broj zainteresovanih kupaca imao priliku da iskoristi promociju, svaki posjetilac ima pravo na kupovinu jednog proizvoda iz specijalne ponude.

Najnoviji Mi Store u svojoj ponudi nudi kompletan asortiman Mi i Redmi mobilnih telefona, Mi smart home uređaje, televizore, audio i video tehniku i lifestyle proizvode.

Mi Store tim će na ulazu u radnju obezbijediti poštovanje distance i drugih epidemioloških mjera, a broj osoba u radnji će biti ograničen.

Pozivamo sve da zajedno sa nama posjetite novi Mi Store maloprodajni objekat!

O kompaniji Xiaomi:

Korporacija Xiaomi je osnovana u aprilu 2010. godine i uvrštena u glavnu listu hongkonške berze 9. jula 2018. (1810.HK). Xiaomi je internet kompanija sa fokusom na pametne telefone i pametni hardver, zajedno povezanim Internet of Things (IoT) platformom.

S jednakim naglaskom na inovacije i kvalitet, Xiaomi kontinuirano slijedi visokokvalitetno korisničko iskustvo i operativnu efikasnost. Kompanija neumorno gradi nevjerovatne proizvode po fer cijeni kako bi svi na svijetu uživali u boljem životu putem inovativne tehnologije.

Xiaomi je trenutno četvrti brend pametnih telefona po veličini na svijetu i uspostavio je vodeću svjetsku potrošačku IoT platformu sa 271 miliona pametnih uređaja povezanih na svoju platformu, ne računajući pametne telefone i laptopove. Xiaomi proizvodi su prisutni na više od 90 tržišta širom svijeta.

U avgustu 2020. godine, kompanija se po drugi put našla na listi Fortune Global 500, zauzevši 422. mjesto, što je za 46 mjesta bolja pozicija u odnosu na prošlu godinu. Kompanija je takođe zauzela 7. mjesto među internet kompanijama na listi. U maju 2020. kompanija se ponovo našla na Forbesovoj Gobal 2000 listi i rangirala još bolje na 384. mjestu.

Xiaomi je sastavni deo Hang Seng indeksa, Hang Seng China Enterprises indeksa i Hang Seng TECH indeksa.

Za više informacija o kompaniji posjetite https://blog.mi.com/en/.

Send this to a friend