Društvo

PES nakon dogovora sa Sindikatom prosvjete: Vlada pokazala da vodi odgovornu politiku

Pokret Evropa sad

Dogovor koji je postigla Vlada Crne Gore sa Sindikatom prosvjete odraz je odgovorne politike koju vodi izvršna vlast, saopšteno je iz Pokreta Evropa sad (PES).

Kako su naveli, iako su određeni politički subjekti i pojedinci pokušali da zloupotrijebe zahtjeve Sindikata i njihove legitimne proteste usmjere protiv Vlade, ipak je na zadovoljstvo javnosti i prosvjetnih radnika postignut dogovor.

“Uz sve napore i rezultate koje postiže resorno ministarstvo za bolje uslove rada, sada imamo i sve pretpostavke za unapređenje znanja”, ocijenjili su iz PES-a.

Iz te partije zaključuju da je, i ovaj put aktuelna Vlada pokazala sposobnost da brzo i efikasno riješi gorući problem, koji je naslijeđen od prethodnika.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Dejo Dejosvizajedno
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dejo Dejo
Gost
Dejo Dejo

Hahaha.Bas ste bili odgovorni.Prijetilu im ucjenjivali ih i slali policiju po skolskih zbornica da slikaju nastavnike koji strajkuju,podnjeli tuzbu protiv dindikata i kad ste vidjelu da nista od toga ne ide u vadu korist povulli tuzbu i pristali na zahtjeve sindikata..BAS VODITE ODGOVORNU POLITIKU!!

svizajedno
Gost
svizajedno

Braaavooo … 👏👏👏

Send this to a friend