Društvo Vandalizam ne jenjava

Pijani muškarac u centru Nikšića polomio sadnicu

Nadzorne kamere u blizini poznatih kafića u Nikšiću snimile su sinoć pijanog muškarca koji je oborio sadnicu na Trgu Slobode u ovom gradu.

Na snimku kamere jasno se vidi kako muškarac, u biljeloj košulji, u više navrata, pritom pažljivo čekajući da prođu auta i prolaznici, gledajući lijevo-desno, pokušava da obori jednu od sadnica koju su tu postavili vlasnici kafića.

Nakon što je konačno uspio, a što su i vidjela dva prolaznika, kao da se ništa nije desilo, zasad neidentifikovani muškarac, samo se polako udaljio.

Snimak je objavljen na društvenim mrežama, a građani su ogorčeni ovim postupkom.

Vandalizam nije rijetka pojava u Nikšiću, ali gotovo po pravilu vinovnici nikad ne budu uhvaćeni. Prilika za nadležene da uz pomoć ovog snimka i očevidaca, otkriju ko se krija iza ovog primitvnog čina.

64

avatar
1000
44
20
0
 
60
Darko(18)➕Cinik🇮🇱FaulKrsto
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
(18)➕
Gost
(18)➕

Što trijezan misli pijan priča.
Kad primjeniš ovu izreku na ovog tipa …

Faul
Gost
Faul

E ovo se zove NESOJ.

Radosav72
Gost
Radosav72

Zazidat tunjel Budoš, nema druge.

Nata
Gost
Nata

Zao mi je.. ali ovo je za lijecenje…

ROSA
Gost
ROSA

Aaa i nije neka sadnica .Mozda on donese ljepsu…🤣

Ozezi
Gost
Ozezi

2,9 promila

eko
Gost
eko

možda je čovjeka izazvao tip koji se parkirao na mjesto predviđeno za invalide.na snimku se vidi da je čekao da vozila prođu pa onda pokušaj da baci žardinjeru.nesporno je da je čovjek pijan,ali ste mi vi kritičati svi sveci filoz(s)ofi.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Свака част за запажање. Коментар ће ти пунит минусима јер народ не размишља. Наравно разумијемо се овога треба казнит и већ сам написао како би га ја казнио али ови бахати на мјестима за инвалиде су још гори.

Cinik🇮🇱
Gost
Cinik🇮🇱

Nije ovo čovjek, ovo je pijanica.

PG🇲🇪CG
Gost
PG🇲🇪CG

Penal🤦‍♂️

Zemlja čuda
Gost
Zemlja čuda

A oćemo u Evropu!

Oli
Gost
Oli

Ima ovoga i u Jevropu

Budimo realni
Gost
Budimo realni

А у Европу све цивилизовани слушају клсику и билазе музеје. Нијесу нама проблем овакви ликови. Њих има много више у Европи. Проблем је што се овакви не кажњавају.

Mrki
Gost
Mrki

Nije pijan nego bezobrazan…

Ljubo Mijović
Gost
Ljubo Mijović

Ju’ne..

ND
Gost
ND

Čovjek u ovim godinama familiju bruka!!

Milojka
Gost
Milojka

Da je bio pijan nebi pažljivo čekao dok prođu automobili? A tek se naljutio kada je vidio da je saksija jača o njega, morao je biti uporan da je prevrne! Očigledno je bio više ljut nego pijan…..I, kao uvijek, počinilac je N.N. lice!

Leo
Gost
Leo

Kad pijan čovjek uzme da mlati biljku – svi skoče da ga osuđuju. Kad pijan čovjek mlati ženu – svi glavu okreću. E kakav smo licemjeran narod, bolje da nas nema

stovelis
Gost
stovelis

Samo ju je prvo dotakao nogom i odgurnula ga je tako jako da se zateturao i udario u zid. Ovo je bilo u samoodbrani. I nije je polomio nego oborio, ziva je i zdrava

Send this to a friend