Društvo

PKSCG: Potpuno smo sluđeni novim mjerama ministarke zdravlja

Iz Patriotsko komitsko saveza, iskazali su nezadovoljsto i konfuziju, nakon donošenja novih mjera od stane ministarstva zdravlja i ministarke Jelene Borovinić Bojović, tom prilikom poručujući da im ništa nije jasno, šta su oni i ona htjeli reći.

” Patriotsko komitski savez je potpuno sluđen novim mjerama ministarstva zdravlja i ministarke Borovinić jer nam nije jasno šta su ona i oni „htjeli reći“. Naime  ako trgovine rade do 20 sati, kako da ih posjetimo, ako poslije 18 sati moramo biti kućama? A radimo do 16 ili 17 sati? I što će onda trgovci da rade ta dva sata bez kupaca? Đe će nam djeca ostati, ako je nastava organizovana do 18 sati,da neće avionom do kuće? I što će im potvrda od vaspitno obrazovne ustanove da su u školi, ako nema prevoza u to doba, niti im roditelji mogu doći za njih?
Ako, ne daj Bože, vadimo zub, a u stomatološkim ordinacijama mora biti distanca 2 metra, koji je način da zubar dopre do nas? Molitvom? Ako nam skoči pritisak poslije 18 sati, đe da izvadimo potvrdu od izabranog ljekara da nas vozi brat, kum, komšija? I kako da, u tom momentu, izvadimo izvod iz matičnog registra građana, kako bi neko (ko?) utvrdio da nam je to brat, kum ili komšija”, pitaju iz PKSCG.

Iz Pokreta, ne kriju iznenađenje novim mjerama, pa su postavili par pitanja, ne bi li dobili razjašnjenje.

“Ako nam neko umre, a na sahrani dozvoljeno prisustvo 10 ljudi, kako ćemo ispoštovati naredbu o zabrani okupljanja u grupi više od četiri punoljetna lica na otvorenom prostoru? Selektovanje rodbine? Dozvoljeno je skijanje, a zabranjen putnički međugradski saobraćaj od petka do ponedjeljka. Pa da li da idemo ponedjeljkom u 5 i 15 na Vučje ili Kolašin”, dodaju iz PKSCG.

Ako gotovo niko iz Evrope i svijeta, liše Rusije, ne može ući u zemlju bez testa, šta je sa ovim Vučićevim putnicima, pitaju iz PKSCG,  što svakodnevno putuju tamo-vamo, bez ikakve kontrole, što su, đe su bili, šta su radili, da nijesu zaraženi?

“I ako, potpuno sluđeni, odemo đe na kafu, kako će nam muzika proširiti virus? Kafana bez muzike? Jel‚neko pokajanje? Ili ste, ministarko, promašili i profesiju i zdrav razum da građanima propisujete nebulozne stvari kao što su ove? Molimo vas, u cilju biološkog opstanka naroda, podnesite ostavku, da imate etičku komponentu svog duhovnog bića, imali bi vakcine odavno u državi, pa bi , nakon godinu dana, bar malo prodisali u ovom osvježenom ambijentu”, zaključuju iz Saveza.

10

avatar
1000
10
0
0
 
10
GradjaninLiberalILUMINACIJAStefanaRidikul
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gradjanin
Gost
Gradjanin

Bravo Komite sve je tačno ko sto ste napisali

Liberal
Gost
Liberal

Ministarka je obična lažljivica. U Brezoviku ima novih 50 kovid zaraźenih a jučer nije imala pojma ni za jednog.

Ostavku potpisujte narode, ovo je sve upereno protiv Crnogoraca.

Na granicu je dozvoljen ulazak Srbima bez “pcr” testa da mogu ulaziti kao 1918 da agituju za srpsku stvar u Nikšiću.

ILUMINACIJA
Gost
ILUMINACIJA

Vi ste sludjeni i bez mjera.

Stefana
Gost
Stefana

Tolika nestručnost,takva neodgovornost.pa zatvorite sve mjesec dana i kraj a ne mareti sinoc kažu do 6 danas kažu do 8.a minu prosveti sta da radimo poistovjećujete nas sa čistacima..servirkama.i njima kao nama vaučer od 200 e dok smo mi onlajn osvitali one su kući nogu preko noge.da nije toliko smiješno bilo bi jako žalostno.

Ridikul
Gost
Ridikul

Veoma jednostavno! Radite kakvo vam odgovara isto kao i oni što rade. Pa neka pišu kazne, zatvore i ostalo. Ako treba neka svi idemo u zatvor.

Roki
Gost
Roki

A ko nije? Ona se u ove stvari uopšte ne razumije.

Hurem
Gost
Hurem

Dobri ste❤❤❤❤❤👏👏👏👏👏👏

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Nema većega i štetnijega virusa u CG od novokomponovane Eksperimentalne AntiDrzavne vlade , korona je smijesna prelezi se 3-4 dana . A od ovih se Crna Gora neće oporavit godinama .

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Uhhhhh…rasnijese me ovi novi
Uuuuuuuuuuu lose mi je

Hydra
Gost
Hydra

🤣🤣🤣🤣👍👍👍👍

Send this to a friend