Društvo

Počelo novogodišnje ukrašavanje Podgorice

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge pored svojih svakodnevnih aktivnosti na održavanju objekata javne rasvjete i svjetlosne signalizacije, danas su počele sa radovima na tradicionalnom novogodišnjem ukrašavanju Podgorice.

Podgorica, FOTO: Glavni grad

“Kao i prethodnih godina okitićemo ulice užeg jezgra grada. Ukrasi će i ove godine biti postavljeni na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, na potezu od raskrsnice sa Ulicom Marka Miljanova do raskrsnice sa Bulevarom Džordža Vašingtona. Takođe, u planu je i ukrašavanje Bulevara Džordža Vašingtona”, saopšteno je iz PG Biroa.

Podgorica, FOTO: Glavni grad
Podgorica, FOTO: Glavni grad

Komunalne usluge u saradnji sa Glavnim gradom ulažu sve napore kako bi Podgorica bila ukrašena kao i drugi evropski gradovi, odnosno, kako bi napravili prijatnu prazničnu atmosferu  i ugodan ambijent za sve sugrađane i posjetioce uoči predstojećih novododišnjih praznika, a sve u skladu sa preporukama vezanim za uštedu električne enerije.

“Shodno navedenom, biće postavljene novogodišnje figure koje su mali potošači. Osim toga, Komunalne usluge će u kontinuitetu pratiti energetsku situaciju, te u slučaju pogoršanja iste preduzeti eventualne mjere, a sve u skladu i u koordinaciji sa nadležnim organima”, objavšnjavaju iz Glavnog grada.

Podgorica, FOTO: Glavni grad
Podgorica, FOTO: Glavni grad

Komunalno planira da sa novogodišnjim ukrašavanjem završi do 19. decembra, Dana oslobođenja Podgorice, kada je u planu i puštanje u rad novogodišnje dekorativne rasvjete.

“Sve nedostatke na objektima javne rasvjete, svjetlosne signalizacije i naravno na novogodišnjim ukrasama, građani mogu prijaviti putem telefona na broj 020/623-927 ili lično u prostorijama našeg Društva koje se nalazi u Ulici Zetskih vladara bb na Zabjelu”, zaključuje se u saopštenju.

5

avatar
1000
5
0
0
 
5
CrnaGoraLuksNetka inzenjerkUkiAndjela
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
CrnaGora
Gost
CrnaGora

PRELIJEPO! 🌲🌲🌲🌲❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘🌌🎇🎇🎇🎇🎇🎇🥂🍻🥂🍻🥂🍻

Luks
Gost
Luks

Bravo za predane i vrijedne kolege!!!

Netka inzenjerk
Gost
Netka inzenjerk

Svaka čas i pohvale za ekipu komunalnijeh usluga. 💪😘

Uki
Gost
Uki

Nek posječu grane što padaju na trotoar jer će nam izbiti oči, to im je usput, kad već nisu do sada

Andjela
Gost
Andjela

👏👏🎄🎁🎇🎉

Send this to a friend