Društvo

Pogledajte kako je Budva izgledala sinoć za vrijeme policijskog časa

Na ulicama Budve u večernjim satima vlada potpuna tišina. Građani poštuju mjeru zabrane kretanja, što su za RTV Budva potvrdili i u budvanskoj policiji.

Kako su kazali za portal RTV Budva, na teritoriji opštine Budva od 16. novembra do danas nije bilo kršenja policijskog časa.

Građani poštuju mjere koje je propisalo Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti, tako da policija nije imala intervencija.

Pogledajte u videu Nikole Todorovića kako je Budva izgledala sinoć za vrijeme policijskog časa.

Podsjetimo, zbog širenja korona virusa u Crnoj Gori su donesene nove mjere koje su na snazi od 15. novembra, a kojima se zabranjuje kretanje između gradova vikendom, a od 21 do pet sati ujutro zabranjeno je napuštanje objekata stanovanja.

Svim ugostiteljskim objektima i prodavnicama dozvoljen je rad od sedam do 20 sati, uz obavezno postavljanje pleksiglasa između stolova. Maske će biti obavezne i u ugostiteljskim objektima, osim tokom konzumiranja hrane i pića.

Zabranjuju se i posjete osobama koja nisu članovi istog domaćinstva.

Novim mjerama zabranjeni su vjerski skupovi, saučešća, svadbe, sva privatna okupljanja i proslave (rođendani, krštenja i druga slavlja). Dozvoljeni su obredi u religijskim objektima, ali bez prisustva vjernika.

Kako je najvaljeno iz NKT-a, navedene epidemiološke mjere važiće do 1. decembra.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Marko
Gost
Marko

Kordona napada posle 21 h, a sprdate li se to

veki
Gost
veki

,,metropola turizma,, sve kukaju nemaju pa u kazino

Madagaskar
Gost
Madagaskar

Isto je skoro i bez policijskog časa😂

lludak
Gost
lludak

kako je lako zavesti red i sprovesti zakon samo kada se hoce

Send this to a friend