Društvo

Postavljen video nadzor na dječijem igralištu u Moskovskoj ulici

Služba za zajedničke poslove Glavnog grada i privredno društvo Komunalne usluge postavill su video nadzor koji će pokrivati prostor novog dječijeg igrališta u Moskovskoj ulici – iza zgrade Simpo.

Glavni grad je na zahtjev sugrađana iz Moskovske ulice odlučio da na ovaj način dodatno obezbijedi postavljeni mobilijar kako bi se tako sačuvao od nesavjesnih pojedinaca.

“Dječije igralište zauzima površinu od 1.600 m2 koja je ozelenjena i oplemenjena novim sadnicama, a ugrađeni su i novi dječiji sadržaji za igru i druženje naših najmlađih sugrađana”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Iz Glavnog grada apeluju na sugrađane, da se prema ugrađenom mobilijaru i posađenim sadnicama ophode kao prema svom ličnom posjedu, jer je to imovina svih građana Podgorice, i da ih čuvaju i koriste na adekvatan način kako bi što duže služili svrsi i bili u funkciji za sve zainteresovane građane i posjetioce.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Sasa_pg
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sasa_pg
Gost
Sasa_pg

Tuzno ali istinito, kamere za igraliste.. i jos ,tuznije ali reci cu, neka ste! Podigao sam se na tom igralistu i znajuci taj dio, kako funkcionise preko noci, samo bi bio mjesto za sakupljanje i divljanje pojedinih. Nek traje igraliste iza zelenih i simpa!!!

Send this to a friend