Društvo

Potrebno strpljenje: Zbog radova na putevima gužve neizbježne

Foto: CdM

U Crnoj Gori su danas vremenski uslovi za vožnju povoljni, kolovozi su suvi, vidljivost je dobra. Na putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen je režim vožnje, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

Zbog izvođenja radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta Ulcinj-Krute doći ce do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 12.00 i od 14.00 do 18.00 sati.

Na magistralnom putu Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta zbog čega se saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 svakog dana osim nedelje. Van ovih termina saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjenično.

Do 20. juna zbog izvođenja radova na sanaciji mosta Meljestak na magistralnom putu Podgorica-Kolašin odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Na toj dionici saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom .

Na magistralnom putu Petrovac-Podgorica zbog sanacije kolovoza u periodu od 13. do 22. Juna u terminu od 07.00 do 19.00 sati dolazice do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog presvlačenja asfaltnog kolovoza na magistralnom putu Petrovac-Bar-Ulcinj u periodu od 14. do 20. juna doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova u intervalu od 07.00 do 19.00 sati.

Na magistralnom putu Barski most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a dolaziće i do povremih obvustava saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Na magistralnim i regionalnim putevima u zemlji u periodu od 20.maja do 20. juna izvodiće se radovi na ugradnji indukativnih petlji u asfaltnim slojevima zbog čega će doći do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

U periodu od 13. juna do 12. jula zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova na regionalnom putu Stjenice-Trpezi doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Informativni centar zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

20

avatar
1000
15
5
0
 
18
PavleGRAĐANINMamyStara PodgoricaVihor
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mamy
Gost
Mamy

Juce smo par sati sa malom bebom putovali od PG do UL. Vise auta se vratilo jer nisu mogli da cekaju na +40. Bruka i sramota. Svake godine ista prica i niko ne odgovara zbog toga no na to smo navikli u ovoj nasoj crnoj drzavi. Molim da se jave dezurni branioci i objasne ovaj fenomen na pocetku sezone.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Smijurija od državnih kadrova

Vihor
Gost
Vihor

VJEROVALI ILI NE

Flojd
Gost
Flojd

Mora neko staviti prst na celo i upitati se zašto radovi traju poslije prvog aprila? Dje ste bili od oktobra do aprila.. ova država živi od par mjeseci sezone a ko jednom dodje i zakasni na avion zbog kopanja puteva u sred juna taj nikada vise doci nece. A bilo ih je mnogo juce.

TAxi
Gost
TAxi

More osmane ne ori drumove…

GRAĐANIN
Gost
GRAĐANIN

Ministre,molim Vaš odgovor o ovim događanjima usred sezone.Ko je odgovoran ?Šta ćete preduzeti

Bx45
Gost
Bx45

Što jes’, jes’. Niste imali kad zavrsit
Ka’ i svake godine

Bnjj
Gost
Bnjj

Sramotno da je ovo normalna država neko bi ostao bez posla od direktora

Šojic
Gost
Šojic

Nemoj to. Uzeće opet otpremninu

Lavica
Gost
Lavica

Što reći a ostati kulturan ????

Enigma
Gost
Enigma

Šta očekivati kad nam je Kadar stigao iz Plava i Gusinja 😂😂😂 izvinite Rožajci što vas ne pomenu 🇲🇪🇲🇪🇲🇪🇲🇪

Dragutin
Gost
Dragutin

Ne daj bože da su nam putevi ljeti bez zastoja i radova. Kud bi smo s turistima?? Duplo bi ih došlo! Ovako fino kapa po malo, s anđelima.
Sve to ima svoje nego smo mi glupi da ukapiramo poentu.

Bot sendvicar
Gost
Bot sendvicar

Najzalije mi je one crne radnike koji rade u nenormalnim i prije svega nehumanim uslovima samo zato sto je neko nesposoban i retardiran donio tu odluku. Onda mi je zao gradjane i jadne turiste koji nece vise doci. Prosto je nevjerovatno da se to desava imate osjecaj da ce neko izaci ispred kolone nasmijan da kaze da je to samo… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

Većina kadrova u državnim firmama su došli preko veze i većina je nesposobna zato smo mi na dnu Evrope

Sozina
Gost
Sozina

Ovo je sramota. Ovolika bahatost niđe na svijetu ne postoji.Imali neko ko može da utiče da se svake godine ovakve stvari ne ponavljaju

Blavor
Gost
Blavor

Ovo je stvarno sramota. Dokle ce vise glupani da donose ovakve odluke???? Pa svake godine kad pocne sezona narod mora da ceka satima na ovu vrucinu. U normalnim zemljM aw ovakvi radovi izvode u vrijemem kad je najmanji saobracaj, a ne u spicu. Dokle vice???? A ocemo turizam da razvijamo. eeeeeee ocemo li ikad ista naucit i na rukovodeca mjesta… Više »

Mila K
Gost
Mila K

Kakvi amateri bezobrazluka i neznanja
Ako građanima savetuju strpljenje, što to isto strpljenje ne pokažu u prihvatanju opravdane kritike
Đe je sad Radulović da hvali genijalnost

Pavle
Gost
Pavle

izvini Mila ali ovo je ipak Paračina nadležnost

Pavle
Gost
Pavle

Izivni Mila nije moja nadležnost nego Paračina

Vlado
Gost
Vlado

Naravno,strpite se ljudi po ovoj vrućini,pa će te u decembar ici dobrim i novim asvaltom na kupanje

Send this to a friend