Društvo

Poznate cijene karata za zatvoreni bazen, sjutra svečano otvaranje

Zatvoreni bazen

Zatvoreni vaterpolo bazen u sklopu Sportskog centra Morača biće svečano otvoren sjutra, a poznate su i cijene karata-ulaz na bazen besplatan je za djecu do pet godina u pratnji roditelja, a za djecu starosti od 5 do 12 godina cijena iznosi jedan euro, dok će odrasle osobe za sat korišćenja bazena plaćati 2,5 eura.

“Vikend karta, koja uključuje dva ulaza po jedan sat tokom vikenda iznosi četiri eura, mjesečni paket od 10 ulaza po jedan sat koštaće 20 eura, mjesečni paket od 15 ulaza 25 eura, paket od 30 ulaza tokom jednog mjeseca u trajanju sat vremena biće 45 eura, dok će 60 ulaza na mjesečnom nivou koštati 90 eura”, saopšteno je iz PG Biroa.

Cijena karte za 30 ulaza u trajanju od jednog sata za osobe sa invaliditetom iznosi 15 eura.

Odbor direktora Sportski objekti utvrdio je cjenovnik usluga na zatvorenom gradskom bazenu u kompleksu SC Morača, koji je nakon pozitivnog mišljenja Sekretarijata za kulturu i sport uputio Skupštini Glavnog grada na usvajanje.

Prijedlog odluke o davanju saglasnosti na Cjenovnik usluga na gradskim bazenima u kompleksu SC Morača naćiće se pred odbornicima gradskog parlamenta na sjednici zakazanoj za 16. mart.

Podsjećamo, ekipa CdM-a imala je ekskluzivnu priliku da zajedno sa gradonačelnikom Podgorice, Slavoljubom Migom Stijepovićem, obiđe novo velelepno zdanje koje ispunjava svjetske standarde. Projekat je koštao 2,2 miliona eura.

<<<Ekskluzivni snimci: CdM sa gradonačelnikom Stijepovićem na zatvorenom bazenu<<<

Stijepović je zadovoljan urađenim. Tvrdi da je projekat završen u rokovima, a ono što je usporilo samo otvaranje je tehnički pregled i intervencije na samom bazenu koje nijesu bile predviđene projektom.

Bazen je opremljen svim pratećim sadržajima, urađenim po međunarodnim standardima. Prilagođen i osobama sa invaliditetom.

S.Đukanović

Send this to a friend