Društvo

Predstavnici Zelenila donirali sadnice JU Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama u razvoju

Foto: Glavnim gradom

Povodom obilježavanja Dana ekološke države Crne Gore “Zelenilo” d.o.o. Podgorica posjetili su korisnici JU “Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju” – Podgorica, saopšteno je iz Glavnog grada.

Tim povodom, organizovana je radionica presađivanja biljaka, bilo je riječi o ekologiji i na koji način možemo sačuvati prirodu, o značaju biljaka za životnu sredinu i koji su to poslovi kojima se Zelenilo bavi.

Dan kasnije, predstavnici Zelenila posjetili su prostorije JU “Dnevni centar za djecu i omladinu sa smetnjama i teškoćama u razvoju” i po ko zna koji put pokazali svoju privrženost zajednici poklonivši zemlju i 20 ukrasnih sadnica, koje su zajedno sa korisnicima centra posadili u njihovom dvorištu. Ovim gestom ne samo da su uljepšali okolinu, već je stvoren i prijatniji ambijent za korisnike i posjetioce centra.

Osim Zelenila, korisnike centra juče su posjetili i predstavnici kompanije “Ledo” i obradovali ih sladoledima, dok je njihova maskota medo Ledo pokupila sve simpatije.

Ova aktivnost je višestruko značajna, ne samo u cilju jačanja saradnje ove dvije institucije, već kako bi djeca koja borave u ovom centru imala prijatan ambijent koji su oplemenili klijenti i na taj način pokazali promjenu u smislu društvene odgovornosti.

Tags
Send this to a friend