Društvo PUT KROZ NASELJE U BLIZINI ZGRADE OPŠTINE TUZI PUN RUPA, MJEŠTANI RAZOČARANI ŠTO LOKALNA VLAST NE REAGUJE

Preko Šipčanika pravac kod vulkanizera

Ukoliko često prolazite kroz Šipčanik još češće ćete posjećivati vulkanizera. Ulica u blizini Opštine Tuzi puna je rupa i ometa normalno odvijanje saobraćaja. Put je ionako uzak i dva vozila se teško mimoilaze, a još kad su im rupe “pojele” asfalt, muke su još veće. Stanovnici naselja nezadovoljni su ovakvim stanjem ulice. Do sada očigledno je da ih nijesu posjećivali radnici Puteva, ali ni zaposleni u Opštini Tuzi iako su od nedavno dobili novo rukovodstvo. Ovakvi putevi uništavaju vozila, pa su često kod vulkanizera, ali i kod automehaničara, piše Dan.

Mještanin Fran Siništaj, ogorčen je što se od formiranja nove vlasti u Opštini Tuzi ništa nije uradilo kako bi se ova ulica dovela u stanje da se njom može normalno funkcionisati.

“Slabo što radi nova uprava, evo pogledajte u kakvom stanju je ova ulica, a mnogo toga su obećavali. Ulica se što prije mora popraviti. Rupe se moraju sanirati, jer se ovako više ne može. Put je odmah uz zgradu opštine, tako da je moraju primijetiti. Imao sam dosta problema sa automobilom zbog tih rupa, i ne samo ja nego i mnogi drugi”, navodi Siništaj.

On kaže, da se zbog rupa na ulici često dešavaju kritične situacije, koje su opasne po život.

“Dosta pješaka prolazi ovom ulicom i bude baš opasno po sve nas. Često se dešavalo da ljudi jedva izvuku živu glavu. O tome posebno treba brinuti, a za kvarove na automobilima ćemo lako”, poručio je Siništaj.

I Amar Pepić je nezadovoljan stanjem u ovoj ulici. On smatra da problem nisu samo rupe, već i šut i otpad oko kontejnera koji sužava ulicu i komplikuje mimoilaženje automobila.

“Rupe se moraju zakrpiti jer je nemoguće zaobići automobil koji dolazi iz suprotnog pravca. Problem predstavlja i ovaj otpad oko kontejnera, jer se širi neprijatan miris i škodi nam svima. Nisam se obraćao nadležnima, ali ni predsjedniku opštine, jer smatram da znaju u kakvom je stanju ulica”, kaže Pepić.

V.d direktora preduzeća “Putevi” Rašo Bulatović je kazao da početi sa saniranjem kolovoza nakon odmora.

“Poslaćemo ekipe koje će izaći na teren i utvrditi u kakvom je stanju saobraćajnica i u dogovoru sa opštinom Tuzi vidjeti da li žele krpljenje ili presvlačenje kompletne dionice. Mi za radove dobijamo naloge od Sekretarijata za sanaciju saobraćajnica”, naglasio je on.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Popaj
Gost
Popaj

Putevi nista ne rade

gkt
Gost
gkt

hahahaa e dje ste bili 11 god dok je bio DPS na vlast

Staro Tuski
Gost
Staro Tuski

Doklen je bio Dps na vlast radilo se punom parom.nego doćo ste vi navlast pa sve uništiste i to za 100 dana a kako će biti ako ostanete 4 godine

Đeljoš
Gost
Đeljoš

Sreća da je Castelana blizu.

Autokton
Gost
Autokton

Po pse nuk ini ankua tash 25 vjet po tash,

Goran
Gost
Goran

Vidi se da nijesmo isti narod, niti riječ crnogorskog ne razumijem

Mrki
Gost
Mrki

Nijeste ni Gorski vijenac razumjeli pa su vam ga morali prevesti na srpski

Svasta
Gost
Svasta

Kako ces razumjeti, Gorane, kad ti je Guca u glavi?

Tale
Gost
Tale

Samo prodjize pored Opstine i Stanice Policije u Tuzima da vidite kako smrdi od smeca

Joko Dinosa
Gost
Joko Dinosa

E kada je dps bio na vlast stvari su se završavali za jedan dan,e sada trpite ove nesposobnjakovice

Šipčanik
Gost
Šipčanik

Nika samo zna da priča o patriotizmu

Šipčanik
Gost
Šipčanik

Vazno da je Niki dobro i da se posnaša kao da je osvojio Tuzi,a vi građani ko vas šiša

Tuzanin
Gost
Tuzanin

Za nepuni Mjesec dana od kada je preuzeo od Glavnog grada gazdovanje mnogo problema ima Opstina Tuzi,Šipcanik nema Ulične Rasvjete evo 7 Dana i to baš slučajno za Kurban Bajram,a za Rupe na Putevima da ne pričam Tuzi Milješ- Tuzi Dušiće- Tuzi Šipčanik,Šipčanik Karabuško Polje pored Kasarne Vojne Tuzi Sukuric,Tražili smo Opstinu evo to je ta Opština dragi moji Sugrađani

Damir
Gost
Damir

To su takozvana Tuska posla ona prica kako cemo lako cemo bitno da je mene dobro znam ja dobro narav tog naroda kafana kladionica krevet a ostalo ce neko drugi

Send this to a friend