Društvo Sve za školu u Gradskoj knjižari

Pripremite svoje školarce za nove školske pobjede

Svaki početak nove školske godine djeci i roditeljima donosi sreću, ali i bojazan kako da dijete najbolje opreme za školu.

Gradska knjižara je mjesto gdje ćete pronaći sve što je za jednog ili više školaraca potrebno. Nudimo vam par savjeta, ali i olakšica kako da izaberete najbolje za svoje đake. Da bi vaš izbor bio lakši, a vaše dijete zadovoljno, trebalo bi obratiti pažnju na sljedeće:

ŠKOLSKE TORBE ne bi smjele biti teške, a preporučuju se one sa ojačanim leđnim dijelom i sa širokim naramenicama. Uz pretpostavku da će djecu više privući dezen/dizajn nego kvalitet, pripremili smo torbe raznih dobavljača koje će zadovoljiti i vaše mališane i vas. Vodite računa da težina i veličina ranca odgovara uzrastu djetata. Za manju decu, nižih razreda, nije potreban glomazan ranac. Dovoljno je da ima dvije pregrade. Ranac u širini treba da se podudara sa širinom djetetovih ramena, a u visini treba da bude nekoliko centimetara iznad karličnog djela. Kaiševi treba da imaju široko ojačanje koje će omogućiti ravnomjerno raspoređivanje težine na ramena. Bilo da su to rančevi koji imaju točkiće ili se nose na leđima nešto je što koriste svakodnevno i predlažemo rančeve Busquets, Santoro ili Rucksack only.

ŠKOLSKE PERNICE se koriste svakodnevno, u školi i kod kuće. Izbor pernice koja već posjeduje najosnovniji pribor ekonomičniji je i ne dovodi vas u dilemu da li ste nešto zaboravili da kupite. Ukoliko školski pribor kupujete odvojeno prazne pernice su odličan izbor. Pune pernice su odličan poklon ukoliko tetke, bake i strine ne znaju čime da obraduju đake za početak školske godine.

ŠKOLSKE SVESKE malog i velikog formata sa tanjim ili debljim koricama. Poznati proizvođač školskih sveski ELISA nudi kvalitetan papir debljine 80gr koja će za prvake biti odlična s obzirom da ih čeka puno pisanja i brisanja. Dezene prepustite djeci da biraju.

ŠKOLSKI PRIBOR je neizostavan dio i, zavisno od uzrasta djeteta, kupuje se tokom cijele godine. Kako biste sebi olakšali, a ujedno i djeci pričinili zadovoljstvo, opredijelite se za najkvalitetniji pribor koji će duže trajati a čiji kvalitet sigurno imaju CARIOCA I KOH I NOOR (olovke, bojice, flomasti, gumice, šestari…)

Rezervišite udžbenike na vrijeme uz olakšanu kupovinu na rate u svim objektima Gradske knjižare u Podgorici, Nikšiću, Tivtu, Radanovićima, Kotoru, Petrovcu, Igalu i Baru.

Sve informacije na kontakt telefon 068/880-163. Pratite nas na Instagramu i Fejsbuku.

Send this to a friend