Društvo Nabaviće najsavremeniji ultrazvučni aparat

Privrednici donirali 50 hiljada eura Kliničkom centru

Predsjednik Privredne komore Vlastimir Golubović danas je uručio direktoru Kliničkog centra Crne Gore KCCG Jevtu Erakoviću ček u vrijednosti od 50 hiljada eura, a sredstva su obezbijedile članice Privredne komore.

Ovu donaciju KCCG će upotrijebiti za nabavljanje najsavremenijeg ultrazvučnog aparata za potrebe Instituta za bolesti, a preostali dio sredstava će se iskoristiti za rekonstrukciju Klinike za interne bolesti KCCG.

Direktor KCCG dr Eraković, zahvaljujući se na vrijednoj donaciji, istakao je da je inicijativa Privredne komore pravi primjer i pokazatelj i ostalim društveno odgovornim kompanijama i institutcijama u Crnoj Gori na koji način treba podržavati zdravstveni sistem Crne Gore i naravno, krovnu instituciju zdravstvenog sistema kao što je Klinički centar.

“Ovom prilikom želim još jednom da se zahvalim Goluboviću i svim privrednicima. Donacije su bile različite vrijednosti i nama nije bila važna visina donacije pojedinačnih donator, ali svakako bih istakao Elektroprivredu Crne Gore i kompaniju Fly Montenegro, koji su svojim najvećim donacijama doprinijeli da ovaj iznos bude ovakav, tako da se ovim putem njima i posebno zahvaljujem”, kazao je dr Eraković.

Golubović rekao je da je Klinički centar Crne Gore srce crnogorskog zdravstvenog sistema i u ime poslovne zajednice Crne Gore uputio riječi poštovanja i priznanja za ljekarsku profesiju, kao i za sve ono što rade zaposleni u KCCG i cijelom zdavstvenom sistemu Crne Gore, koji imaju velika lična odricanja i istrajno cjeloživotno učenje i usavršavanje.

“Donacija koju ćemo danas uručiti i monoge donacije koje su prethodile ovoj, kao i one koje će uslijediti, siguran sam da će doprinijeti boljim uslovima rada u Kliničkom centru i uticati na poboljšanje kvaliteta pružanja usluga našim građanima”, rekao je Golubović.

On je izrazio nadu da će sve donacije, uz ovu današnju doprinijeti da poboljšani uslovi rada u Klničkom centru pa i ostalim zdravstvenim ustanovama utiču na poboljšanje kvaliteta zdravstvene zaštite i smanjanje odliva kadrova iz Crne Gore.

“Podsjetiću da privreda Crne Gore ostvaruje izuzetne stope rasta, da se ona razvija dobrom dinamikom i da je to garancija budžetskih prihoda a samim tim i većih izdvajanja za zdravstveni sistem Crne Gore. Kada je nešto humano ne treba se mnogo zahvaljivati, ali dozvolite mi da i ja istaknem jednu od kompanija koje su među ovima koji su donirali 50 hiljada eura, a to ističem iz razloga što oni na ovaj način obilježavaju svoj jubilej, 10 godina rada na prostoru Crne Gore, kompanija Fly Montenegr”, kazao je Golubović.

On je poželio KCCG da nastavi sa uspjesima sa kojima su već obilježili ovih 10 godina rada.

“I na kraju dozvolite da svima vama zaposlenima i pacijentima koji se danas nalaze u KCCG, svim privrednicima Crne Gore i svim građanima Crne Gore čestitam sjutrašnji praznik, Dan državnosti, neka nam je vječna Crna Gora”, poručio je Golubović.

S.Đ.

6

avatar
1000
6
0
0
 
5
aloLoolSurova realnostMila KVentil
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
alo
Gost
alo

Gledajuci jednog od ovih privrednika covjek ima utisak da je ova fotografija nastala prije par desetina hiljada godina

Lool
Gost
Lool

Makar zbog kijavice necete morati put Srbije.

Surova realnost
Gost
Surova realnost

A kako ste se potrošiliiiiiiii….cccc. Nj jednome kola nisu ipod te svote

Mila K
Gost
Mila K

kukali predsjednik CG, svi ovi njegovi politički beskičmenjaci će mu uskoro okrenuti leđa i zabosti mu nož do kraja i moraće da im se zahvali na tom sojstvu i čojstvu iz opanaka i gubera

Mila K
Gost
Mila K

kakav besprizorni primitivizam, sramota

Ventil
Gost
Ventil

Je li EPCG donirala pastrmku iz Ćehotine?

Send this to a friend