Društvo

Producenti Minamate donirali novu opremu vatrogascima Tivta

Ekipa filmske produkcije dramskog ostvarenja Minamata čije snimanje je završeno u Tivtu, donirala je novu opremu Službi zaštite i spašavanja Tivat, u znak zahvalnosti za izvanrednu i profesionalnu saradnju tokom snimanja ove filmske drame u kojoj glavnu ulogu tumači holivudska zvijezda Džoni Dep, kaže se u saopštenju Službe predsjednika Opštine Tivat Siniše Kusovca.

Po njegovim riječima “producenti su ocijenili da se Tivat pokazao najprije kao izvanredan domaćin, ali i ozbiljna podrška, obezbijedivši sve neophodne administrativne i tehničke uslove za snimanje ali i prijeko potrebnu privatnost” te dodao da je njihov cilj da svi posjetioci, a naročito tako važni gosti, imaju uslove za nesmetan boravak u Tivtu.

“Svim članovima ekipe, uključujući i glavnog glumca, Tivat i Crna Gora su se jako dopali i najavili su da će ovdje ponovo doći”, rekao je Kusovac.

U saopštenju se navodi da su pored holivudske zvijezde, u Tivtu boravili i najpoznatiji japanski glumci Hiro Sanada i Rjo Kase, te da je Sanada domaćoj publici poznat po TV serijalima Helix, Lost i Extant u kojoj glumi sa Hali Beri, a Rjo je po ulozi vojnika u ostvarenju Klinta Istvuda, Pisma Ivo Džimi. U Tivtu je ovom prilikom boravila i čuvena britanska operska diva, meco sopran Ketrin Dženkins, koja se pridružila suprugu, režiseru ostvarenja Endrjuu Levitasu.

Minamata je film o prvom ratnom fotografu novijeg doba, Judžinu Smitu koji nakon II Svjetskog rata radeći za časopis Lajf otkriva trovanje ljudi iz fabrike Minamata u Japanu i kako se kaže u saopštenju jedno je od posljednjih filmskih ostvarenja snimanih u Bokotorskom zalivu.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Ivan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ivan
Gost
Ivan

Donirali novu opremu koja kosta 1500€,e pa sad vi zamislite koliko smo mi jadni u njihovim ocima,kad nam hvali oprema od 1500€ i mi im se zahvaljujemo?

Send this to a friend