Društvo Uskoro nova Mikro 020 lokacija

Prostor u neposrednoj blizini Osnovne škole Maksim Gorki biće potpuno uređen

Foto: PG Biro

Prostor u neposrednoj blizini Osnovne škole Maksim Gorki biće potpuno uređen, a planirano je da radovi budu završeni do početka nove školske godine

“Riječ je o uređenju još jedne lokacije koje će se realizovati u okviru projekta Mikro 020, sa ciljem da se prostor koji je trenutno u lošem stanju uredi na adekvatan način, kako bi bio prilagođen potrebama učenika.

Dominantan element novog uređenja je nadstrešnica koja treba da omogući korišćenje prostora u svim vremenskim uslovima koji će biti pogodan za različite grupe korisnika”, saopšteno je iz Glavnog grada.

Foto: PG Biro

Osim izrade nadstrešnice izgradiće se nova staza i obnoviti postojeće a izmjestiće se privremni objekti koji se trenutno nalaze u okviru i neposrednoj blizini lokacije.

Pejzažnim uređenjem, kako su rekli, predviđeno je zadržavanje zdravih stabala i obogaćivanje postojećeg zelenog fonda novim sadnicama.

Foto: PG Biro

“Takođe, Komunalne usluge doo Podgorica su počele sa pripremnim aktivnostima na realizaciji projekta modernizacije rasvjete u školskim dvorištima, sa ciljem adekvatnog osvjetljavanja tih prostora i poboljšanja bezbjednosti učenika. Shodno tome, Komunalne usluge će u narednim danima izvoditi radove na prostoru dva školska dvorišta i to: OŠ “Milorad Musa Burzan” gdje je planirana ugradnja 17 LED refletkora i OŠ “Branko Božović”gdje je planirana ugradnja 3 nova stuba i 3 LED reflektora”, zaključuje se u saopštenju Glavnog grada.

2

avatar
1000
1
1
0
 
2
Dijamantvjecna da je
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
vjecna da je
Gost
vjecna da je

kad ce biti prosiren park na obrezju do ulisa kralja nikole i bulevara srdjana aleksica i ociscene one barake za nakomane kod skole musa buezan

Dijamant
Gost
Dijamant

Brate sve se slazem sa tobom, samo napisi jednu riječ ispravno majku mu..

Send this to a friend