Društvo

Prostori u vlasništvu opštine Kotor oslobađaju se obaveza plaćanja zakupnine od 1. marta do 31. maja

Na osnovu Odluke o donošenju seta mjera za podršku privrednicima i građanima opštine Kotor propisano je da se sva fizička i pravna lica koja koriste poslovne prostore u opštinskom vlasništvu oslobađaju obaveza plaćanja zakupnine za period od 1. marta do 31. maja, pod uslovom da su do dana podnošenja zahtjeva za korišćenje mjera pomoći izmirili sve obaveze zaključno sa 31. decembrom 2019. godine.

“Propisano je da zakupci koji svoje obaveze nijesu izmirili za period od 1. januara do 29. februara ove godine svoju obavezu mogu izmiriti u ratama, a dužni su podnijeti zahtjev Direkciji za uređenje i izgradnju Kotora. Oslobađanje od obaveze plaćanja zakupa ne mogu ostvariti zakupci koji su u navedenom periodu obavljali djelatnosti koje nijesu obuhvaćene mjerama Nacionalnog koordinacionog tijela. Zahtjevi se podnose na obrascima, koji se dostavljaju na arhivi Direkcije, putem pošte, ili mailom”, informišu iz Direkcije za uređenje i izgradnju Kotora.

2

avatar
1000
2
0
0
 
1
Patrolne sape
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Sad (mada je to trebalo uvjek) da smanje cijene za domace goste ( jer Kako je krenuli samo ce I njih bit uglavnom) jer Evo iz sezone u sezonu samo dizu a Kotor najskuplji grad u cg uopste nemaju obzira Prema lokalnim stanovnicima Sto su stalno tu

Patrolne sape
Gost
Patrolne sape

Sto znaci da bi mogli da spuste ove nenormalne cijene barem za domace goste s obzirom da je Kotor najskuplji grad u cg

Send this to a friend