Društvo

Protest ugostitelja u Ulcinju, Nrekić: Kafiće otvoriti već danas

Foto: Ul info

Kafane i restorane u Ulcinju treba otvoriti već danas, poručio je predsjednik Opštine Ulcinj Ljoro Nrekić sa protesnog okupljanja ugostitelja održanom ispred zgrade lokalne uprave.

On je rekao da je broj inficiranih osoba u opštini Ulcinj opao i da iznosi ispod 800 na 100.000 stanovnika, te da nadležni organi treba da donesu odluku u skladu sa tim.

“Epidemiološka situacija u Ulcinju je složena, ali život mora da ide dalje. Lokali nijesu doprinjeli zarazi”, dodao je on.

Iz Udruženja ugostitelja su kazali da oni traže samo da rade i da su dobili podršku od svojih kolega iz drugih gradova u Crnoj Gori.

17

avatar
1000
14
3
0
 
14
MarkoMortyMoje imeIrishmanAnanas
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Morty
Gost
Morty

Koja smo mi drzava kad nam cijela ekonomija zavisi od kafe i kafica. Kao da su pola drzave samo konobari a druga polovina kockari.

Marko
Gost
Marko

Nažalost.Ugostiteljstvo,turizam,trgovina i taksisti 70%.

Moje ime
Gost
Moje ime

Kada zaposleni ne poštuju pravila NKTa, ne vidite se što ste zatvoreni.

Irishman
Gost
Irishman

cisto da se zna svi oni nisu ni prestajali sa radom,pokupili su stolice i stolove ali vrata su otvorena,kafa se prodaje i pije na trotoar ili u parkove,hrana se takodje dostavlja,treba da ih je malo sram,sto da kaze narod koji izdaje smjestaj a koji jednoga gosta ovo ljeto nije imao??

Ananas
Gost
Ananas

Juce zbog plaza, danas zbog kafana… pa vi izgleda ocete, da vas korona pokosi sve

Tesko mene
Gost
Tesko mene

A zasto samo Podgorica moze u kafice
????
😃Cik pogodite
😃😃😃

PG.
Gost
PG.

Tako je Ljorooooo

LUDI LJORO
Gost
LUDI LJORO

Ovoliko budale i neznalice,zadnjih 80 godina nijesu pričale i radile protiv svojih građana.

Cheese
Gost
Cheese

Puna podrska od ugostitelja iz Budve. Ovo je SRAMNO!!

AVETINJA
Gost
AVETINJA

Ima u Budvi, puno pametnih ugostitelja kòji suprotno misle

Crni panter
Gost
Crni panter

Pusti te ljudi komentar, vjerujte minda ne pricam uzalud

Piksi
Gost
Piksi

Ako su kafancine i restorani toliko vazni za privredu, otvorite ih nemojte da sve propadne, a mrs .

Crni panter
Gost
Crni panter

Ugrozavati ljudske zivote zbog jedne kafe???U Ulcinju imate sigurno jos 1000 zarazenih koji se je javljaju na preglede zbog sramote a kada dodje voda do poda umiru nam mladi ljudi.A ovi preduzetnici da se stide jer misle samo na profit a ne na zdravlje.Vjerujte kada bi ijedan imao teze probleme kao ja sa covidom pricalo bi se drugacije.a ono sto… Više »

BROD BUDALA
Gost
BROD BUDALA

Predsjednik opštine poziva da se otvore kafane, valjda da bi učenici posle škole mogli još da se druže ili roditelji kad ih vode i odvode , da progovore po koju! Nekima treba doživotno obući ludačku košulju. Do li ih je sramota od porodica preminulih!?!?

Kum 1
Gost
Kum 1

I njemu se ide u kafanu. Nije mu lako.

Malisor
Gost
Malisor

Ovo je stvarno cirkus,opštinari protestuju ispred svoje opštine a preko puta na 50m bolesni čekaju na red kod Kovid doktora. Pa dobro bre,kako vas nije stid.Sram vas bilo. Kako ni jedan od vas ne kaze ajmo da pomognemo doktorima,osoblju,bolesnim.Da predate ako treba vaše objekte u ruke zdravstvenih radnika,da pokažete barem malo solidarnosti ako ne empatije.Sram da vas bude,nikad vam dosta… Više »

Hahaha
Gost
Hahaha

E al ako dozvole otvaranje u Ponedeljak znaci da i Podgoricu zatvore a ne cekaju sjednicu vikendom,sto naravno nikom ne odgovara.ovako ce broj oboljelih ispeglati pa ce ovi mali gradovi nadrljati samo.

Send this to a friend