Društvo

PzP raduje što će parking za trudnice biti besplatan

Pokret za promjene raduje najava podgoričkog Parking servisa da će uvesti besplatan parking za trudnice, prvenstveno ispred Kliničkog centra.

Kako ističu, inicijativa da se trudnicama obezbijedi besplatan parking potiče upravo od njih, a prije mjesec dana obilježili su i prvo parking mjesto za trudnice ispred Doma zdravlja na Starom aerodromu.

“Drago nam je da je odlazeća vladajuća struktura prihvatila inicijativu Odbora Glavnog grada Pokreta za promjene, za obilježavanja parking mjesta za trudnice. Odbor Glavnog grada Pokreta za promejne prije mjesec dana je obilježio prvo parking mjesto za trudnice ispred Doma zdravlja na Starom aerodromu, a sve u cilju da se skrene pažnja nadležnima u Glavnom grada na problem parkiranja sa kojim se susreću trudnice i olakšanog obavljanja svakodnevnih aktivnosti, kako bi na taj način pokrenuli obilježavanje parkinga ispred zdravstvenih ustanova, tržnih centara, trgovinskih lanaca, banki, apoteka..”, navode oni.

Žale što vladajuća struktura nije i ranije prihvatala njihove inicijative, a koje bi, uvjereni su, obezbijedile kvalitetniji život građana Podgorice.

“Nesposobnost vladajuće strukture građani Podgorice prepoznaju i već na sledećim lokalnim izborima će znati da izaberu prave i sposobne ljude, koji će život u Podgorici graditi na zdravim osnovama”, istakli su oni.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Send this to a friend