Društvo Optimističan razgovor sa predsjednikom opštine Pljevlja

Radnici DOO Grijanje dobijaju jednu platu do petka

Opština Pljevlja će izaći u susret zahtjevima radnika DOO Grijanje i do petka će im biti isplaćena jedna zarada, javlja PV Informer.

Predstavnici radnika sastali su se danas sa rukovodstvom Opštine na čelu sa predsjednikom Igorom Goluboviće, i V.D. Izvršnog direktora povodom isplate 11 zarada koje im se duguju.

Golubović je kazao da će ubuduće zaposlenima zarade biti isplaćivane svaki mjesec, dok će za zaostale zarade opština napraviti plan isplate, te uz isplatu redovnih mjesečnih zarada, isplaćivati i zaostale.

On je istakao da je oko većine tema bio pogrešno i nedovoljno informisan kako od strane svojih najbližih saradnika iz opštine, tako i od rukovodstva društva.

Predstavnici zaposlenih na sastanku su predočili da će o svemu odlučiti na radničkom zboru koji će vjerovatno zakazati za srijedu, na kojem će od predsjednika opštine tražiti da im pisanim putem dostavi plan isplate zaostalih zarada, iza koga će on stajati kako rječju tako i svojim potpisom, a nakon toga odlučiti da li je ta ponuda prihvatljiva za njih, ili će krenuti u organizaciju štrajka.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Lipovo
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Lipovo
Gost
Lipovo

Taman do Nove godine imate 11 petaka i 3 za dolazzecce mjesece

Send this to a friend