Društvo

Radovi kad im vrijeme nije: Kilometarske kolone prema primorju

Foto: CdM

Prvog dana vikenda na crnogorkim putevima, posebno prema primorju, su velike gužve, a na više njih su stvorene kilometarske kolone, jer su u toku radovi na saobraćajnicama.

Najveća gužva danas je na putu Podgorica – Petrovac, gdje su u toku radovi.

“Zbog sanacije kolovoza na ovoj dionici puta, u periodu od 13. juna do 22. juna u terminu od 07.00 do 19.00 sati dolaziće do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni”, saopštili su iz Auto moto saveza Crne Gore.

Nezadovoljni vozači se pitaju kako je moguće da radovi traju tokom cijelog dana, a mnogi zbog dužeg čekanja odustaju od daljeg putovanja i vraćaju se nazad.

Iako je najavljeno da će radovi na tom dijelu puta biti završeni do 22. juna niko to ne može sa sugurnošću tvrditi, a ne bi bilo prvi put da se prolongiraju rokovi.

Iz AMSCG-a napominju da je i na ostalim putevima na kojima su u toku radovi na rekonstrukciji ili sanaciji izmijenjen režim vožnje.

“Zbog izvođenja radova na završnom sloju asfalta u sklopu rekonstrukcije magistralnog puta m2.4 dionica Ulcinj-Krute doći će do totalne obustave saobraćaja za sve vrste vozila u terminima od 08.00 do 12.00 i od 14.00 do 18.00 sati”, napominju u AMSCG-

Na magistralnom putu m-6 dionica Trubjela-Vilusi u toku su radovi na rekonstrukciji puta zbog čega se saobraćaj obustavlja za sve vrste vozila u terminima od 09.00 do 11.00 i od 14.00 do 16.00 svakog dana osim nedjelje. Van ovih termina saobraćaj se na mjestima izvođenja radova obavlja jednom trakom naizmjeničcno.

Do 20. juna zbog izvođenja radova na sanaciji mosta Meljestak na mag putu m-2 Podgorica-Kolašin odobrava se promjena režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni. Saobraćaj regulisan semaforskom signalizacijom.

Zbog presvlačenja asfaltnog kolovoza na magistralnom putu m 2.4 dionica Petrovac-Bar-Ulcinj u periodu od 14. do 20. juna doći će do promjene režima saobrćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova u intervalu od 07.00 do 19.00 sati.

Na magistralnom putu m-21 Barski most-Ribarevine, na dionici obilaznica Bijelo Polje-Ribarevine promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu m-2 dionica Herceg Novi-Debeli brijeg, na lokalitetu Debeli brijeg zbog izvođenja radova na sanaciji klizišta do 15. juna doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnim i regionalnim putevima u zemlji u periodu od 20. maja do 20. juna izvodiće se radovi na ugradnji indukativnih petlji u asfaltnim slojevima zbog čega će doći do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

U periodu od 13. juna do 12. jula zbog obavljanja geotehničkih istražnih radova na regionalnom putu r-20 dionica Stjenice-Trpezi doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Informativni centar AMSCG zajedno sa službom pomoći na putu na usluzi je građanima neprekidno 24 sata. Informacije se mogu dobiti putem telefona 19807, 020234999 i 063239987.

46

avatar
1000
23
23
0
 
38
Budimo realniDragutinPjerStariBoka Bokeljima
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Stari
Gost
Stari

Kad svi narodi u nasoj Crnoj Gori bilo koje vjere bili shvate da nijesu izmedju sebe neprijatelji vec imaju zajednickoga jednog jedinoga onda se mozemo nadati boljitku.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Православци, католици и муслимани су поприлично сложни у ЦГ. Могло би то и боље и ја вјерујем да оће како вријеме пролази. Мало неслоге има међу православцима и православцима атеистима јер ове друге не знам како назвати. Не вјерују већина у Бога али би да узму храмове од вјерујућих. Брзо би и они то баталили да их држава издашно не… Više »

Bnjj
Gost
Bnjj

Lopovska država sve se napještaju pare preko ovih radova pojedincima pljačka ju se građani

Realno
Gost
Realno

Kakva drzava, takvi putevi, a gledaj te ko je Srbin ko Crnogorac u drzavi.

Velimir136@gmai
Gost

Kako kad im vrijeme nije
Kad je to vrijeme mozgovi?
Jeli kiša dva mjeseca padala?
Možda bi trebalo uvesti neke poponoćne smjene?!

Uvijek u pravu
Gost
Uvijek u pravu

Naravno,nocu see radi kad narod miruje.

Dragutin
Gost
Dragutin

Jesi izlazio ikad iđe sa balkana, dobri moj Velimire?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Радовићу може се и ноћу радит кад је фреквенција саобраћаја мања, а сунце не убија раднике у главу.

Veljo Popravka
Gost
Veljo Popravka

Ovako ce guzve biti svaki dan u narednih 2 i po mjeseca.
Ljeto u CG za stanovnike je mucenje!!!

Boka Bokeljima
Gost
Boka Bokeljima

Taman da ostanete gore.

Ene
Gost
Ene

Ili ti je tata ili ti izvan Boke POREKLOM,1000%

Boka Bokeljima
Gost
Boka Bokeljima

A sta ako je pradjed? Mi imamo svoju dinastiju Kosača koja nema veze sa vama Crnogorcima i Brdjanima.

Mne
Gost
Mne

Tako je, boka da se ocijepi i da se pripoji Srbiji, a njima Budva!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Будва је Бока.

Realno
Gost
Realno

Bez ikakve želje da branim Državu i izvođače, kiša je padala do prije 8 dana. Ni jedan novinar ne bi volio da radi 10 sati na otvorenom po kiši. Ako se sad ne uradi, dočekaće se oktobar, pa opet kiše.

Niko Sajkov
Gost
Niko Sajkov

A đe jadan. Cijeli mart i april kapi kiše nije bilo

Realno
Gost
Realno

Niko, provjeri bolje za april. Za mart si u pravu, ali šta se može učinjet za mjesec.

Dtox
Gost
Dtox

Nije put bio toliko katastrofalan da bi ovo morali da trpimo u sred sezone. Gore su napravili sa ovim

Bnjj
Gost
Bnjj

Ovo je 21 vijek sve se radi samašinama

Pjer
Gost
Pjer

Putevi se rade svudje po svijetu ali se nidje ne popravljaju svake godine u cik sezone.
Kod nas klima dozvoljava i zimi da se radi zasto ne nijemi jasno.

Migo polaznik
Gost
Migo polaznik

Sad su našli cikotići da prave gužve? Nije mi ih ža nimalo, mogu se brčkat u Moraču.

Autarijat
Gost
Autarijat

Sto fino ne napisete da je opet prsli Tehnoput ostao bez asfalta i da su cekali vikend da ga nabave. Ko uopste drzi te prevarante u zivotu vise? Svaki posao koji uzmu nagrde,najveci porski duznici godinama,divlja firma skroz. Treba im licence oduzeti i u stecaj vise sa njima

Bnjj
Gost
Bnjj

Cilj ovih vlasti je da uvezu Filipince, Pakistance i Afrikance da rade za 299e uz mogućnost prekovremenog rada sezonski 16sati za 800e zato se sve u CG uništava putevi, rijeke, šume, crkva da bi isterali stanovnike i onda će uvest sirotinju da glasa za Mila i njegove projekte

Svašta
Gost
Svašta

Ti, bnj, imaš uvijek isti komentar, i da izbije vulkan na Filipine, nekako stigneš do Mila i proklete nezavisne Crne Gore. Kako, jadi me znali ako znam, a i tebe sa mnom zajedno.

Viđi ga
Gost
Viđi ga

Bnj: Isterali?

jovan
Gost
jovan

Dr. Savo od Parača okrpio je put Tivat – Budva prekrpili na pet sest mjesta Titovu magistralu a 90% puta u rasulu zbog teškijeh kamiona ovoga nema niđe. Savo vrni se u prijestolnicu nema leba stobom i tvojijem ministrima od Bošnjaka.

Stara Podgorica
Gost
Stara Podgorica

Što ga zovu Savo Čukalj?

Provjerenrecept
Gost
Provjerenrecept

Što ne primi ovaj ministar još pet-šest pomoćnika i sedam-osam savjetnika?

LSCG
Gost
LSCG

Lider u regionu po haosu😂😂😂

Monte Karlo
Gost
Monte Karlo

Ovo vam je opština Bar 🙂 🙂 a kad nije bilo sozine do bara si imao 3sata i 70km. 🙂 🙂 🙂

Roro
Gost
Roro

Mora da je Parača izbriljirao?

Send this to a friend