Društvo

Raičević i predstavnici Građanske inicijative obišli predloženu lokaciju za izgradnju vrtića

Predsjednik Opštine Bar Dušan Raičević sa predstavnicima Građanske inicijative obišao predloženu lokaciju za izgradnju vrtića, saopšteno je iz Opštine Bar.

Kao nastavak aktivnosti po pitanju određivanja lokacije za izgradnju vrtića Raičević je održao sastanak sa predstavnicima Građanske inicijative, kome su prisustvovali i savjetnica predsjednika Opštine, Suzana Crnovršanin, vd sekretara Sekretarijata za uređenje prostora, Nikoleta Pavićević i vd sekretara Sekretarijata za imovinu, zastupanje i investicije, Vido Dabanović.

Iz Građanske inicijative sastanku su prusustvovali Aleksandra Leković, Ognjen Banović, Danilo Pavlović i Daniel Lončarević.

Tom prilikom je predsjednik Opštine upoznao predstavnike Građanske inicijative sa predloženom alternativnom lokacijom za izgradnju vrtića i parametrima iz planske dokumentacije.

U saopštenju podsjećaju da je Opština Bar, cijeneći potrebe za urgentnim rješavanjem pitanja izgradnje dječijeg vrtića u Baru, uradila analizu planske dokumentacije i, sredinom marta, predložila Vladi Crne Gore lokaciju u zahvatu DUP-a “Topolica-Bjeliši” gdje su planom definisane dvije urbanističke parcele površine 6.340 m2.

“Nakon sastanka, Raičević je sa saradnicima i predstavnicima Građanske inicijative obišao predmetnu lokaciju gdje je iskazana zajednička saglasnost da ista može da odgovori potrebama izgradnje dječijeg vrtića u Baru”, zaključuje se u saopštenju.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Evo ja
Gost
Evo ja

Treba pozuriti sa tim da ne nikne neki cempres ili nedaj Boze zuka.

Tuđemil 1042.
Gost
Tuđemil 1042.

KOME SMETA JAK DUŠAN RAIČEVIĆ?!

CiNick
Gost
CiNick

Glupost odgovornijeh koju je platila šuma čdmpresa. Mogli ste odma odredit nespornu lokaciju.

zecanin
Gost
zecanin

Raicevic je mlad momak koji je morao da dovrsi vec zapoceto.
Odlicno se snasao i pokazao odgovornost prema gradjanima bara.

Goku
Gost
Goku

I pored velikih poteskoca vrtic se napokon radi.

Boris Mk
Gost
Boris Mk

Tesko je biti gradonacelnik ovog grada. Treba svakom udovoljiti…

JelenaNK
Gost
JelenaNK

Mozda gradskoj inicijativi ne odgovara ni ova lokacija…. Mozda jos malo zele da uspore rad lokalne uprave sto. Me ne bi cudilo.

Meris
Gost
Meris

U rekordnom roku nadjena nova lokacija. Mlad gradonacelnik koji zna svoj posao, koji radi za gradjane bara i ispunjava sve njihove zahtjeve uprkos svim problemima.

strudla
Gost
strudla

Opstina bar ulaze velike napore da se sto prije pocne sa igradnjom novog, planiranog vrtica kako finansijska sredstva koja su opredijeljena iz budzeta za taj vrtic ne bi posla u drugu opstinu i time Barane uskratili za prijeko potreban vrtic u ovom gradu.

DfBjelisi
Gost
DfBjelisi

Sto ce nam vrtic?

Masi
Gost
Masi

Hahaha, a legendarno 😀

opozicionar
Gost
opozicionar

Napokon i taj vrtic da vidimo da se gradi.

VolimCg
Gost
VolimCg

Raicevic je uvijek imao razumjevanja za gradjane bara sto se i pokazalo na kraju.

RankoBR
Gost
RankoBR

Dudane svaka cast, pokazao si da opozicija ne moze da koci i usporava vase zamisli kao sto je izgradnja vrtica. Pokazali ste odgovornost i ozbiljnost.

profesorr
Gost
profesorr

Sasvim slucajno sam uzeo izborni program dps-a u Baru da procitam i vidio sam da u planu za naredni period planirana je izgradnja vrtica. Vidim da oni ispunjavaju predizborn obecanja.

Knele
Gost
Knele

Nadam se da u bilizini nema cempresa da nam se cempresari ne bude…. Samo sad travari da ne navale da protestuju

Send this to a friend