Društvo

Rođendanska akcija ITAcademy: 40% popusta + BONUS paket za besplatno doživotno školovanje

Za rođendan obično slavljenici dobijaju poklone, ali ITAcademy za svoj rođendan organizuje nešto drugačiju proslavu. U rođendanskoj nedjelji ITAcademy poklanja čak 40% popusta na cijenu upisa, a svi koji se prijave do 7. juna dobijaju i bonus – paket koji vam omogućava da nakon završetka jednogodišnjeg programa besplatno nastavite sa usavršavanjem kad god se za tim ukaže potreba.

Broj upisanih po rođendanskim uslovima je ograničen, zato požurite i što prije rezervišite svoje mjesto. Više informacija o tome kako da preuzmete poklon od ITAcademy saznajte putem ovog linka.

Najbrži put za dobijanje odlično plaćenog posla u IT sektoru

Školovanje na ITAcademy namijenjeno je svima koji žele da ostvare uspjeh i steknu praktična znanja i vještine koji će im osigurati visokoprofitabilnu IT karijeru. Polaznici ITAcademy mogu da izaberu neki od šest programa i za godinu dana, bez obzira na nivo prethodnog znanja, postanu stručnjaci iz oblasti programiranja, administracije mreža, dizajna, IT poslovanja, 3D dizajna i CAD-a i razvoja mobilnih aplikacija.

Program ITAcademy ovlašćen je od Odjeljenja za međunarodne ispite prestižnog Cambridge univerziteta, a nakon školovanja polaznici stiču sertifikate koji im obezbjeđuju zaposlenje na nekim od najplaćenijih pozicija današnjice. Pored tradicionalnog načina pohađanja nastave, imate mogućnost i da se školujete putem internetaonline učenjem na daljinu, gdje god da se nalazite, i to preko najsavremenije Distance Learning platforme. Ova platforma kreirana je po standardima vodećih svjetskih univerziteta, zbog čega znanje koje polaznici dobijaju na ovaj način ne zaostaje za onim koje stiču tradicionalnim putem u učionicama. U nekim aspektima ga i premašuje.

Distance Learning platforma dostupna je 24 časa dnevno, 7 dana u nedjelji, i omogućava vam da kompletno školovanje završite bez obzira na to da li se nalazite u zemlji ili inostranstvu, preko svog laptopa i računara, ali i putem pametnih telefona i tablet uređaja zahvaljujući ITAcademy iOS i Android aplikaciji.

Nekadašnji polaznici ITAcademy već uveliko rade najperspektivnije poslove i zarađuju visoke i sigurne plate. Za samo 12 mjeseci to možete i vi, a sve što je potrebno da uradite jeste da se prijavite za školovanje na ITAcademy.

Školovanje kakvo ne pruža nijedna druga ustanova

Ono što školovanje na ITAcademy čini jedinstvenim jesu brojni edukativni servisi koji vam pomažu da ostvarite uspješnu karijeru. Tako neophodno radno iskustvo potrebno za brži pronalazak posla možete steći već tokom školovanja putem besplatnih programa kao što su LINK Apprentice Program i IT Practice Center.

Zahvaljujući saradnji ITAcademy sa Novom Iskrom i drugim regionalnim IT HUBovima, polaznici dobijaju besplatno 100 radnih sati u ovim coworking prostorima za razvoj freelance karijere i startup biznisa. Na ITAcademy dobijate i mogućnost da potpuno besplatno usavršite svoje znanje engleskog i njemačkog jezika, što vam može omogućiti da sarađujete sa stranim klijentima i da radite svuda u svijetu.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, ITAcademy polaznici imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu, jer kroz Centar za razvoj karijere (CCD) ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje sa preko 300 uspješnih regionalnih kompanija. Pritom, ovo su samo neki od dodatnih benefita koje školovanjem na ITAcademy dobijate potpuno besplatno.

Preuzmite svoj poklon za sigurnu budućnost

Podsjećamo, rođendanska akcija ITAcademy traje do 7. juna. Ako i vi želite da sljedeće godine zarađujete na najplaćenijim IT poslovima, sada je pravi trenutak da načinite prvi korak. Iskoristite fantastičan popust od čak 40% na cijenu upisa i po najpovoljnijim uslovima postanite vrhunski IT stručnjak.

Broj mjesta za upis po rođendanskim uslovima je ograničen, zato ne čekajte – odmah se prijavite i osigurajte sebi uspješnu budućnost.

Tags
Send this to a friend