Društvo

Samo ove subote trgovine će raditi do 18 časova, zabrana kretanja od 19 sati

Trgovine i pijace će samo ove subote,  zbog uskršnjih praznika, raditi do 18 sati. Građani, takođe, samo ove subote, mogu biti vani do 19 časova.

Napominjemo da, prema sadašnjim mjerama NKT-a, trgovine rade do 13 časova subotom, kao i da je građanima izlazak dozvoljen do 13 časova.

Nacionalno koordinaciono tijelo je, uvažavajući uvećane potrebe građana koji će provesti uskršnje praznike u krugu svojih porodica, odlučilo da produži radno vrijeme maloprodajnih objekata i pijaca u subotu, 18. aprila i to do 18 časova.

“Samo ove  subote mjera zabrane napuštanja objekta stanovanja važi od 19 sati”, saopštilo je Nacionalno koordinaciono tijelo.

Napominju da će ove mjere važiti samo ove subote, te da će se sljedeće subote primjeniivati mjere koje su ranije donijete,  a to je – zabrana izlaska iz objekata stanovanja građanima, subotom od 13 do 5 časova narednog dana, te da trgovine rade do 13 časova.

M.D. 

19

avatar
1000
14
5
0
 
19
Dzontra.VNista licnoNDBKNDBKMark
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nista licno
Gost
Nista licno

E vala ja nijesam namjerno htjela ni hleb danas da kupim,nikad se ne zasitili poslodavci kakvi ste.I taj narod sto dela tamo ima familiju,pa bi mozda i oni zeljeli da odmore i mirno provedu ovaj dan kako i dolikuje.Pi ,jad i cemer,nama ne treba ni nato ni niko,sami sebe unistismo!

Schumi
Gost
Schumi

Yesss!!! A može li samo ovu nedelju do 12:00h . Please!

somi
Gost
somi

Ako se idje desi novi klaster to su trgovine,niko nista ne postuje,

Bez politike
Gost
Bez politike

Sad se katolici pitaju jesmo li mi budale sto nama ne produziste prosle subote…diskriminacija

Daky
Gost
Daky

Radnici po marketima ne slave veliki petak e boze dragi malo vam i kise. Sramota. Nisu imali kad da trguju svaki dan redovi i redovi ispred marketa ko da ce smak svjeta. Sramota

Hvala Vladi CG
Gost
Hvala Vladi CG

Vi izgleda mislite da proslu nedjelju niko nije slavio Uskrs pa nije trebalo ovo isto napravit i tad, ovo je teska diskriminacija.

Dodole
Gost
Dodole

Katolika je u CG 4% muslimana 25% i pravoslavaca 70%, a 1% je nevjernika. Šta je problem?

NDBK
Gost
NDBK

U Boki ima mnogo vise od ovih 4% ako cemo se prebrojavat, ali to je vec druga prica.

Dzontra.V
Gost
Dzontra.V

problem je sto je samo 1% nevjernika

Mark
Gost
Mark

A to sto su katolici svake godine slobodni I za katolicki i pravoslavni Vaskrs i Bozic, to nije diskriminacija?

NDBK
Gost
NDBK

Poslije Egzodusa 90tih iz Boke i asimilacije zadnjih 15 godina, prije svega Hrvata , to je namanji problem hoce li neko ic na posao za jedan ili drugi Uskrs

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Браво!

Folender
Gost
Folender

Ljudi,evo i Kips radi sjutra blago nama.Nema veze sto je Veliki Petak,samo nek radi,ofarbace se jaja,a i nije bitno da se bude sa porodicom taj dan.A inace su veliki vjernici,svaka im čast…. katastrofa katastrofa

Zahvaljujemo
Gost
Zahvaljujemo

Kome treba da zahvalimo na novih 6 sati slobode,imam osjećaj da je to neki vlasnik koji ima malo vise robe pa da se pred prazik oslobodi malo iste.

Our hope🇲🇪
Gost
Our hope🇲🇪

Ne vidim svrhu. Sve se moglo oposliti ove nedelje

Daky
Gost
Daky

A bravo vi ga.

medolina
Gost
medolina

Hvala Vladi CG

MAX
Gost
MAX

Svuda se uvode ostrije mjere, a mi ih labavimo za Vaskrs. Sve se moglo kupiti u petak, ovako ce samo imati u subotu cijeli dan setnju na 25 stepeni, grad ce biti pun i to bi narocito u PG moglo biti pogubno. Nisam bas siguran da su epiremiolozi ucestvovali u donosenju ove odluke.

Ciciban
Gost
Ciciban

A namirili smo se za 4 mjeseca,zar nije dosta?!
Mislite li na te radnike imalo sto ih svaki dan psuju i traze svadju iste te musterije koje nece da odrzavaju distancu?! Sta je muka?

Send this to a friend