Društvo

SDP Bijelo Polje osudila uništavanje državne zastave

Bijelo Polje

Socijaldemokratska partija najoštrije osuđuje izliv mržnje koji se desio kad su neodgovorni pojedinci uništili državne zastave na gradskom trgu.

<<<Vandali uništili državne zastave u Bijelom Polju<<<

“To nije samo mržnja prema državi koju bi i ti vandali trebali osjećati svojom, već i prema većinskoj Crnoj Gori koja je prije 14 godina izabrala građanski i evropski put. Želimo da vjerujemo da se radi o neorganizovanom potezu pojedinca ili grupe neodgovornih i ostrašćenih bića. Ali to ne znači da u postupku identifikacije i utvrđivanja odgovornosti ne treba biti efikasan. Naprotiv, to treba da postane prioritet nadležnih državnih organa, da se izgrednici privedu poznaniju prava i najstrože osude”, navode iz SDP-a Bijelo Polje.

Kako ističu, ne može se dozvoliti da obrazac koji diktiraju retrogradne snage na crnogorskoj političkoj sceni i SDP će se oštro suprostaviti radikalizaciji koju neki politički subjekti, svjesni gubitka podrške, u posljednje vrijeme pokazuju.

“Za nas su država Crna Gora, njen multietnički sklad, građanski i evropski put najvažniji prioritet. Zbog toga se ovim vandalskim izgredima treba oštro stati na put, kako bi se spriječilo uznemirenje građana našeg Bijelog Polja”, poručili su iz ove stranke.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Na čistac
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Na čistac
Gost
Na čistac

To je neočekivani test, ko će sve osuditi paljenje državne svetinje.

Send this to a friend