Društvo

Sjutra nalaganje badnjaka na Cetinju, Njegušima i Riječkom gradu

Crnogorska pravoslavna crkva najavila je nalaganje badnjaka na Njegušima i na Cetinju. Vjernici na Njegušima, kako je najavljeno, badnjake će nalagati u podne, i to ispred Crkve Svetog arhanđela Mihaila.

Tradicionalno nalaganje badnjaka na Cetinju, Crnogorska pravoslavna crkva organizovaće ispred Dvora kralja Nikole, sa početkom u 15 sati.

Iz Crnogorske pravoslavne crkve pozvali su vjernike da prisustvuju sjutrašnjem nalaganju badnjaka, koje će, osim na Cetinju i na Njegušima, biti organizovano i u Mojkovcu, Danilovgradu, Nikšiću, Kotoru, Podgorici i Lovćencu.

Mitropolija crnogorsko-primorska Srpske pravoslavne crkve najavila je kako će sjutra na području Cetinja biti organizovano nalaganje badnjaka na dva mjesta.

Prvo će u 13 sati badnjaci biti nalagani ispred manastira Svetog Nikole na Obodskom gradu u Rijeci Crnojevića, a dva sata kasnije i ispred Cetinjskog manastira.

Na oba mjesta badnjake će, kako je najavljeno, osveštati mitropolit Amfilohije.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Tenda miksailo
Gost
Tenda miksailo

Oće li nalagat policajci u Novi

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Lijepo vi slavite..okupator igra kolo srbijansko u nse Manastire…Bolje s domicilnom CPC na livadu nego s ratnim popovima u Crkvu..CPC je cista ka suza..milina mi

marko
Gost
marko

Mislis NVO.Greote .

Velimir
Gost
Velimir

SA SRECOM NALAGANJE BADNJAKA I JEDNIMA I DRUGIMA UZ NAPOMENU DA TO NE MORAJU BITI DEBLA OD DESET METARA DJE IH NOSE SESTORICA,
SMANJITE DOZIVLJAJE I BUDITE HRISTJANI!

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Свим вјерницима који ће налагати Бадњаке нека је са срећом, а овима који мисле да је то политички чин желим да се дозову памети.

Rajan
Gost
Rajan

U Mojkovcu…..

brat Srbin
Gost
brat Srbin

Šta je, fali guma? Dje su oni šleperi guma sa Lovćena?

Skobalj
Gost
Skobalj

U Lovcencu isto logorska vatra. Zasto se prave provokacije po Srbiji. Ako Vucko posalje vatrogasce i istuli tu logorsku vatru, oce li to biti udar na temelje drzave.

Pile
Gost
Pile

Da vidite sjutra koliko je vjernika u kojoj crkvi. Na sjeveru ima na hiljade crkvi, sve su srpske i pred svakom je na hiljade vjernika, gok CPC na sjeveru Crne Gore ne nalaže nikada ni jedan jedini badnjak jer nema ni jednog jedinog pristalicu, niti bi im smjelo pasti na pamet od naroda da dođu tamo. Najbolje da se sve… Više »

Maska
Gost
Maska

Želja će te biti, druže, no ti poteci sa Amfilohijem, Pahomijem i Kačavendom zajedno, pa naložite badnjak u srpskoj postojbini, u Peći ili Prizrenu. Mućak, Pile, mućak. 🙂

roditelj
Gost
roditelj

Pošto je najavljen i dolazak čuvenog Pahomija, mole se roditelji da pripaze na đecu.

Stribor
Gost
Stribor

Dje nalaže Lav Vladimir Dukljanski Lajovic?

Evivacio
Gost
Evivacio

Kući, u šporet.

Send this to a friend