Društvo

Sjutra višesatna isključenja struje 

Ilustracija, foto: Pixabay

Djelovi više opština biće sjutra nekoliko sati bez struje zbog ugradnje brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila bez struje će biti od osam do 18 sati.

U Podgorici će nova brojila dobiti Skadarska ulica, ulice Avnoja i Lješanska, kao i Dajbabska Gora.

Zbog radova na mreži će u tom gradu, od osam sati i 30 minuta do 14 sati ostati ulica “18 jula” i dio Dalmatinske ulice kod Hrama, a od osam do 16 sati Željeznička stanica „Zeta“ i Regionalni vodovod.

Na Cetinju će, od osam do 16 sati, bez struje biti Njeguši i Žanjev Do.

U Baru, od devet sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta, bezstruje ostaće Miljanov Most kod Šahinovića, Gornje Zaljevo, tunel “Ćafe”, Sveti Ivan i Dobra Voda kod Jankovića, a od devet do 13 sati Tomba prema Mirovici.

U Kotoru će, od deset do 12 sati, bez struje biti Gornji Stoliv.

U Šavniku će, od osam do 18 sati, bez struje ostati nisko-naponska mreža “Duži”, Dubrovsko i Gornje Polje.

U Pljevljima, od osam do 15 sati, bez električne enrgije biće, Košare, Zadni Do, Varine, Beljkovići, Bujaci, Borova, Gradina, Vodno, Bjeloševina, Strahov Do, Puzići , Preari, Durmitorska ulica, kao i Bobovska i Kozaračka.

Na Žabljaku će, od deset do 15 sati, bez struje ostati Okruglica, Smoljan i Pašino Polje.

U Bijelom Polju će bez struje, od devet do 15 sati, biti Crnca, Radulici, Ivanje, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Sušica, Osmanbegovo Selo, Dupljaci i Lazovići.

U Mojkovcu će, od devet do 14 sati, bez struje ostati Lepenac i Žari.

U Kolašinu, od devet sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće Dulovine, Rečine, Skrbuša, Mateševo, Jabuka, Vraneštica, Bare Kraljske, Vukićevica Lug i Cerovica, a u istom terminu će u Rožajama bez električne energije ostati katun „Bandžov“.

U Beranama će, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez električne energije biti Donja Rženica, Zagorje, Rovca, Kaludra, Petnjik, Dapsiće, Tmušiće i planinski prevoj „Lokve“.

Bez struje će, od osam sati i 30 minuta do 14 sati i 30 minuta, ostati sela Babino i Crljevine.

U Plavu, od osam sati do 14 sati i 30 minuta, bez struje biće ulica Ređžepagića, Skić, Korita, Prnjavor, Malo Selo, Kofiljača, Meteh, Babino Polje, Komarača, Jara, Đurička Rijeka, Jasenica, Vojno Selo, Bogajiće, Gropa, Hakanje i Hoti.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend