Društvo

Službenica na šalteru cetinjskog katastra pozitivna na koronu, svi zaposleni u samoizolaciji

Cetinje

Cetinjski katastar neće raditi do 27. jula, jer su svi zaposleni u samoizolaciji, kazali su Dnevnim novinama iz Uprave za nekretnine.

Naime, službenica koja radi na šalteru, kako su saopštili, pozitivna je na Covid-19 i u skladu sa opštim mjerama zaštite i postupajući po preporukama NKT-a svi zaposleni su u samoizolaciji, a katastar zatvoren.

“Rad sa strankama će se nesmetano nastaviti od 27. jula pod uslovom da ne dođe do registrovanja novih slučajeva ove zarazne bolesti. Mole se građani za strpljenje, a stranke sa urgentnim zahtjevom za list nepokretnosti, mogu se obratiti PJ Podgorica, elektronskih putem”, kazali su iz Uprave za nekretnine

9

avatar
1000
7
2
0
 
7
milosmCicaIvanaMarkoDron
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
milosm
Gost
milosm

Zna li se ime koleginice koja je zarazena mozemo li znati? pitam za druga

Cica
Gost
Cica

Sve prolazi pa ce i to, 👍 za vas kolektiv

Ivana
Gost
Ivana

Pozdrav iz BD za vrijedne ljude u Cetinjakom katastru. Izdrzite !

Dron
Gost
Dron

Ovako se urušava ekonomija. Zašto su zaposleni koji ne rade na šalteru radili iz kancelarije i rizikovali opstu zarazu i samoizolaciju kad mogu od kuce bezbjedno da rade i time smanje gustinu i rizik i za one koji ostaju na radnom mjestu? Mi smo jedna od rijetkih zemalja koja ne koristi rad od kuće za kancelarijske radnike nego su kancelarije… Više »

Miloš
Gost
Miloš

Puna podrska najboljem kolektivu u CG

Marko
Gost
Marko

Mislis najgorem

Darina
Gost
Darina

Najgora služba. Sve ih treba zaposliti neđe dalje od stranaka.

Marko
Gost
Marko

I onako ne postoji neljubaznije i nestrucnije osobe koje ne zna svoj posao da radi tako da ko je od njih trazio neki dokument naucen je strpljenju

DOLINA BOGOVA
Gost
DOLINA BOGOVA

Potpisujem.

Send this to a friend