Društvo

Smijenjen Vladimir Pavićević

Foto: sokc.me

Tajnim glasanjem 54 delegata sinoć je na redovnoj sjednici skupštine sindikalne organizacije Kliničkog centra Crne Gore sa funkcije predsjednika smijenjen Vladimir Pavićević, a za vršioca dužnosti ove radničke organizacije izabran je Nebojša Radonjić.

Kako je saopšteno Pobjedi, na sjednici se glasalo o povjerenju Pavićeviću. On je dobio glas 21 delegata, dok je njih 30 glasalo da bude smijenjen. Dva glasa su bila nevažeća.

Na njegovo mjesto za vršioca dužnosti većinom glasova izabran je Nebojša Radonjić. Njegov protivkandidat je bio Bojan Ognjenović za koga su glasala četiri delegata.

Kako je Pobjedi sinoć saopštio Radonjić, pokušaće najprije da urede sve što ne funkcioniše.

“Težićemo da što prije uredimo organizaciju i da donesemo pravilnik”, rekao je Radonjić, specijalista medicinske radiologije.

Pobjeda podsjeća da je većina delegata skupštine sindikalne organizacije Kliničkog centra i većina izvršnog odbora mjesecima tražila zakazivanje vanredne skupštine na kojoj bi se raspravljalo o smjeni predsjednika te radničke asocijacije, Vladimira Pavićevića, ali on nije odgovarao na njihove zahtjeve. Osnovni razlog neslaganja sa njim je, kako su tvrdili, bilo to što je Pavićević sam donosio odluke i nije tražio mišljenje delegata skupštine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
regulatorka
Gost
regulatorka

sve ih lično znam, i bivšeg a posebno sadašnjeg predsednika o prethodnom nebih trošila reči ,a za ovu ekipu na čijem je čelu radonjić znam da će se uhvatiti u koštac i klinč sa bilo kime i sa bilo čime i znam pouzdano da neće odustati kao što nije odustao od rušenja pavićevića, veliku energiju nose i neće prezati od… Više »

Rijecka nahija
Gost
Rijecka nahija

Strašan borac za ljudska prava ,srećan mu put..a kao dr nos me od njegovog pregleda još boli,a ne da me još operiše! Sto god živio orl mirko popović!!

Maks
Gost
Maks

Od danas za godinu ce da nestane taj sindikat pod novim vodjstvom

med. teh
Gost
med. teh

Maks za tebe je vec nestao….. hahahahaha…. srecan put….vidji samo sad ces morati iz svoga dzepa placati stan koji si dobio, Bas mi te je zao!

Polutke & med
Gost
Polutke & med

Crnogorski radnici NIKAD nisu imali pravi sindikat koji bi se borio za njih i štitio njihova prava! Sve je uvjek bila samo farsa i grabež za otimanjem i ličnom koristi

Bobo
Gost
Bobo

Ti nikad i nijesi bio ni u jedan sindikat pa mozes tako da pricas. Sindikalne pozajmice, pomoci, ljetovanja, zimovanja, putovanja, obuke, ucenje, kupovina robe na rate, advokati, mobilni brojevi po povoljnim uslovima, sportske igre… malo li je a naravno moze jos i bolje!!!

Čapur
Gost
Čapur

Od danas krece blagostanje…Nekako se mogu kladit, za god dana, bit ce isti komentari i za ovogo novog…

Jasmin
Gost
Jasmin

Capur, evo te pozivam, ko god da si posto ime ne umijes napisati, dodji ti i ko god bude htio u kancelariju ako hoces da radis prave stvari. Nije sindikalno pricati negativno ili pozitivno a da nista nisi u sindikat uradio. Na mjesto novog sindikata ce se izabrati novi predsjednik kad budu raspisani izbori. Nista nije vjecno i promjene su… Više »

Podrška
Gost
Podrška

Dosta mu je bilo od svega se okoristio, neka podnese prvo finasijski izvještaj i prikaže imovinu prije i poslije članstva u sindikat.Srećno Nebojša pravi izbor jer će on očistiti ove hijene iz sindikata. Da podnese izvještaj kome je sve dodijelio stanove. Dao je stan svastiki koja nije zapošljena u KC, sramota, lopovluk šta drugo reći za ovog čovjeka.

Velimir
Gost
Velimir

KONACNO DOLIJAO,
SA KADIJOM I MICUNOVICEM NEKA OSNIVA SAD UDRUZENJE IZDAJNIKA

Todor
Gost
Todor

Ljudi jos vjeruju u sindikat i Djeda Mraza

Srbin
Gost
Srbin

Vjeruju oni koji su spremni da se bore. Oni koji nisu sjede doma, kucaju komentare po portalima i ciničnim onelinerima se sprdaju svakom pokušaju pobune. Lakše je, a imaš i utisak da si pametan.

CRNOGORAC
Gost
CRNOGORAC

Potpuno se slazem sa SRBINOM, ovo samo moze reci ko ne zna sata je sindikat i sjedi doma i kucka komentare na portal!!!

Bobo
Gost
Bobo

Prava stvar u pravom momentu sa pravim ljudima. Neka je sa srecom i dosta je doktor bio na celu sindikata!

Posmatram te
Gost
Posmatram te

Šteta! A tako fino je ignorisao one koje je zastupao.

Branka
Gost
Branka

Dosta ga je bilo koliko se naplastio od nasih para a za pozajmicu mrcnu cekala vise od godinu

Pedja
Gost
Pedja

Sa srecom i da se izabere novi predsjednik koji nece biti doktor!

Enigma
Gost
Enigma

Šteta ovako vrstan Sindikalac hahaha sad ce nagrditi pacijente kao što je RTVCG

Send this to a friend