Društvo

Smolović: Hapšenje počinilaca vandalskog čina potvrđuje efikasnost institucija

Smolović

Čestitamo državnim organima na efikasnoj akciji hvatanja počinilaca vandalskog čina uništavanja državnih simbola, koja potvđuje efikasnost institucija i svjedoči povjerenje građana u Državu, poručio je predsjednik Opštine Bijelo Polje Petar Smolović, nakon  hapšenja trojce mladića koji su osumnjičeni da su uništili 13 zastava u ovom gradu.

“Mirom i slogom nastavljamo dalje u nove pobjede, na putu Evropskog razvoja uz puno povjerenje u institucije države Crne Gore”, naveo je Smolović.

Podsjetimo, u Bijelom Polju, zbogog sumnje da su uništili 13 crnogorskih zastava te time povrijedili ugled države Crne Gore uhapšeni su Bogdan Ćinćur (20), Rastko Ćetković (22) i Ivan Bugarin (20). Oni će biti privedeni nadležnom tužiocu uz krivičnu prijavu, saopšteno je iz Uprave policije.

<<<U Bijelom Polju uhapšene tri osobe zbog uništavanja crnogorskih zastava<<<

Direktor Uprave policije Veselin Veljović poručije da skrnavljenje državnih simbola policija dozvoliti neće.

 

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
KLMPg - TgKomitAmar
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KLM
Gost
KLM

Auuuu

Pg - Tg
Gost
Pg - Tg

Jeli moguće da ova đeca ne znaju zašto su im se preci borili…sigurno nisu za ovo što oni rade…bolesno.

Amar
Gost
Amar

Mladi momci, djeca. Ali vec naučili koga i kako treba mrzit. Zalosno da jedna vrsta ljudska svoje potomke uvijek uce prvo koga mrzit pa tek onda ako se stigne, koga voljet. Ko god ne voli ovu našu lijepu državu nek izabere koji će granični prelaz i ćao. Tamo je sigurno za takve bolje. Živjela nam Crna Goro

Komit
Gost
Komit

Samo se ubace u komp,i nema posla i nikakvih benificija do kraja zivota,jer im ne treba dozvoliti da im drzava da ama bas nista

Send this to a friend