Društvo

SNP: Osuđujujemo sramotno ponašanje grupe Kotorana

Socijalistička narodna partija Crne Gore (SNP CG) najoštrije osuđuje sramotno ponašanje grupe Kotorana, koji su oskrnavili crkvu Svetog Nikole u Kotoru, kao i to što su na nacionalnoj i vjerskoj osnovi vrijeđali i prijetili popadiji Ivani Krivokapić i pokušali da je i fizički napadnu, saopštili su iz ove partije.

Prema njihovim riječima, nevjerovatno je da se ovakve stvari dešavaju u drevnom Kotoru, gradu koji je oduvijek prepoznat kao mjesto izuzetnog poštovanja i uvažavanja svake vrste različitosti i izrazitoj toleranciji.

“SNP CG poziva nadležne organe da u što kraćem roku procesuiraju počinioce ovog gnusnog čina i na taj način pošalju poruku da je savremeno crnogorsko društvo iznad ovakvih incidenata i da zna da cijeni svako dobro djelo, ali i da sankcioniše i ukaže na ono što je neprihvatljivo”, navode iz SNP-a.

Iz SNP-a pozivaju Kotorane, ali i sve građane Crne Gore da se ograde od ovakvih dešavanja i da pokažu da su ljubav, tolerancija i uzajamno poštovanje vrhunske vrijednosti na kojima naše društvo treba da počiva i oko kojih treba da gradimo zajednički život.

3

avatar
1000
2
1
0
 
3
KOMITStringerBellGusinje
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KOMIT
Gost
KOMIT

I mi ponašanje nove vlade.

Gusinje
Gost
Gusinje

Zalosno da vi nosite ime Socijalisticka-vi ste obicna sovinisticka druzina kao i Demokrate

StringerBell
Gost
StringerBell

Osudjujes li ti uriniranje na bogomolju?

Send this to a friend